A Little Bit of Heaven
%
63

A Little Bit of Heaven

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Little Bit of Heaven

Moeite met waar je nou A Little Bit of Heaven moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Little Bit of Heaven

Samenvatting

De succesvolle pr-medewerkster Marley Corbett geloofd in haar werk en niet in de liefde. Totdat ze hoort dat ze darmkanker heeft en verliefd wordt op haar behandelend ats dr. Julian Goldstein.

Regisseur en acteurs

 • Nicole Kassell portait

  Nicole Kassell

  Director

 • Kate Hudson portait

  Kate Hudson

  Marley Corbett

 • Gael García Bernal portait

  Gael García Bernal

  Julian Goldstein

 • Romany Malco portait

  Romany Malco

  Peter Cooper

 • Kathy Bates portait

  Kathy Bates

  Beverly Corbett

 • Lucy Punch portait

  Lucy Punch

  Sarah Walker

 • Whoopi Goldberg portait

  Whoopi Goldberg

  God

 • Peter Dinklage portait

  Peter Dinklage

  Vinnie

 • Rosemarie DeWitt portait

  Rosemarie DeWitt

  Renee Blair

 • Treat Williams portait

  Treat Williams

  Jack Corbett

 • Alan Dale portait

  Alan Dale

  Dr. Sanders

 • Steven Weber portait

  Steven Weber

  Rob Randolph

 • Johann Urb portait

  Johann Urb

  Doug

Trailers

A Little Bit of Heaven

Zin om A Little Bit of Heaven lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Little Bit of Heaven te bekijken voor je op een rijtje.

A Little Bit of Heaven downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Little Bit of Heaven downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Little Bit of Heaven. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Little Bit of Heaven er ook in SD heel goed uit.

A Little Bit of Heaven streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Little Bit of Heaven net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Little Bit of Heaven hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Little Bit of Heaven helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Little Bit of Heaven torrent

Denk je dat je om A Little Bit of Heaven te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Little Bit of Heaven trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Little Bit of Heaven de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.