A Little Something for Your Birthday
%
43

A Little Something for Your Birthday

Nu kijken

Kijk A Little Something for Your Birthday

Moeite met waar je nou A Little Something for Your Birthday moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Little Something for Your Birthday

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Senna Berges (Sharon Stone), een worstelende kledingontwerper die zichzelf nog niet helemaal heeft gevonden, heeft het opgegeven om haar soulmate te vinden. Ondanks pogingen van haar beste vriendin en overbezorgde moeder om haar te helpen blijft ze een pad volgen van onverantwoord gedrag, verloren banen, en dates met jonge mannen. Alles lijkt in het honderd te lopen voor Senna, tot haar 46e verjaardagsfeest, waar ze de knappe advocaat Adam ontmoet. In de veronderstelling hem nooit meer tegen te komen ontmoet ze hem weer op haar 47e verjaardag.

Regisseur en acteurs

 • Susan Walter portrait

  Susan Walter

  Director

 • Sharon Stone portait

  Sharon Stone

  Actor

 • Tony Goldwyn portait

  Tony Goldwyn

  Actor

 • Ellen Burstyn portait

  Ellen Burstyn

  Actor

 • Famke Janssen portait

  Famke Janssen

  Actor

 • Liza Lapira portait

  Liza Lapira

  Actor

 • Caitlin Fitzgerald portait

  Caitlin Fitzgerald

  Actor

 • Gilles Marini portait

  Gilles Marini

  Actor

 • Erica Ash portait

  Erica Ash

  Actor

 • Leonor Varela portait

  Leonor Varela

  Actor

 • Ryan Lochte portrait

  Ryan Lochte

  Actor

A Little Something for Your Birthday

Wil je A Little Something for Your Birthday kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

A Little Something for Your Birthday streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je A Little Something for Your Birthday niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je A Little Something for Your Birthday zelfs gratis bekijken.

A Little Something for Your Birthday downloaden

Wil je A Little Something for Your Birthday ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je A Little Something for Your Birthday overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

A Little Something for Your Birthday torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van A Little Something for Your Birthday is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

A Little Something for Your Birthday trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of A Little Something for Your Birthday de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.