A Little Something for Your Birthday
%
43

A Little Something for Your Birthday

Nu kijken

Kijk A Little Something for Your Birthday

Moeite met waar je nou A Little Something for Your Birthday moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Little Something for Your Birthday

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Senna Berges (Sharon Stone), een worstelende kledingontwerper die zichzelf nog niet helemaal heeft gevonden, heeft het opgegeven om haar soulmate te vinden. Ondanks pogingen van haar beste vriendin en overbezorgde moeder om haar te helpen blijft ze een pad volgen van onverantwoord gedrag, verloren banen, en dates met jonge mannen. Alles lijkt in het honderd te lopen voor Senna, tot haar 46e verjaardagsfeest, waar ze de knappe advocaat Adam ontmoet. In de veronderstelling hem nooit meer tegen te komen ontmoet ze hem weer op haar 47e verjaardag.

Regisseur en acteurs

 • Susan Walter portrait

  Susan Walter

  Director

 • Sharon Stone portait

  Sharon Stone

  Actor

 • Tony Goldwyn portait

  Tony Goldwyn

  Actor

 • Ellen Burstyn portait

  Ellen Burstyn

  Actor

 • Famke Janssen portait

  Famke Janssen

  Actor

 • Liza Lapira portait

  Liza Lapira

  Actor

 • Caitlin Fitzgerald portait

  Caitlin Fitzgerald

  Actor

 • Gilles Marini portait

  Gilles Marini

  Actor

 • Erica Ash portait

  Erica Ash

  Actor

 • Leonor Varela portait

  Leonor Varela

  Actor

 • Ryan Lochte portrait

  Ryan Lochte

  Actor

A Little Something for Your Birthday

Veel gehoord over A Little Something for Your Birthday en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Little Something for Your Birthday heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Little Something for Your Birthday streamen

Wil je A Little Something for Your Birthday, de movie met Sharon Stone, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Little Something for Your Birthday zelfs gratis kijken.

A Little Something for Your Birthday downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Little Something for Your Birthday ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Little Something for Your Birthday er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Little Something for Your Birthday torrent

Op zoek naar een torrent van A Little Something for Your Birthday? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Little Something for Your Birthday te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Little Something for Your Birthday trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Little Something for Your Birthday. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.