A Little Something for Your Birthday
%
43

A Little Something for Your Birthday

Nu kijken

Kijk A Little Something for Your Birthday

Moeite met waar je nou A Little Something for Your Birthday moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Little Something for Your Birthday

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Senna Berges (Sharon Stone), een worstelende kledingontwerper die zichzelf nog niet helemaal heeft gevonden, heeft het opgegeven om haar soulmate te vinden. Ondanks pogingen van haar beste vriendin en overbezorgde moeder om haar te helpen blijft ze een pad volgen van onverantwoord gedrag, verloren banen, en dates met jonge mannen. Alles lijkt in het honderd te lopen voor Senna, tot haar 46e verjaardagsfeest, waar ze de knappe advocaat Adam ontmoet. In de veronderstelling hem nooit meer tegen te komen ontmoet ze hem weer op haar 47e verjaardag.

Regisseur en acteurs

 • Susan Walter portrait

  Susan Walter

  Director

 • Sharon Stone portait

  Sharon Stone

  Actor

 • Tony Goldwyn portait

  Tony Goldwyn

  Actor

 • Ellen Burstyn portait

  Ellen Burstyn

  Actor

 • Famke Janssen portait

  Famke Janssen

  Actor

 • Liza Lapira portait

  Liza Lapira

  Actor

 • Caitlin Fitzgerald portait

  Caitlin Fitzgerald

  Actor

 • Gilles Marini portait

  Gilles Marini

  Actor

 • Erica Ash portait

  Erica Ash

  Actor

 • Leonor Varela portait

  Leonor Varela

  Actor

 • Ryan Lochte portrait

  Ryan Lochte

  Actor

A Little Something for Your Birthday

Wil je A Little Something for Your Birthday kijken? De movie van Susan Walter uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Little Something for Your Birthday op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Little Something for Your Birthday met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Little Something for Your Birthday downloaden

Het downloaden van A Little Something for Your Birthday is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Little Something for Your Birthday ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Little Something for Your Birthday streamen

Het streamen van A Little Something for Your Birthday heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Little Something for Your Birthday online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Little Something for Your Birthday kijkt. Ideaal!

A Little Something for Your Birthday torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Little Something for Your Birthday. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Little Something for Your Birthday trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Little Something for Your Birthday voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.