Todesfalle Highlands
%
63

Todesfalle Highlands

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Todesfalle Highlands

Moeite met waar je nou Todesfalle Highlands moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Todesfalle Highlands

Samenvatting

Op een wandeltocht in de Schotse hooglanden vinden bergbeklimmers een meisje, dat in een houten kist begraven is. Nadat ze haar bevrijd hebben en naar een dichtbij gelegen dorp willen brengen blijkt dat ze het ontvoerde dochtertje van de rijke Kroatische oorlogsmisdadiger Rakovic is. Er begint een overlevingstrijd tussen de bergbeklimmers en haar ontvoerders.

Regisseur en acteurs

 • Julian Gilbey portrait

  Julian Gilbey

  Director

 • Melissa George portait

  Melissa George

  Alison

 • Ed Speleers portait

  Ed Speleers

  Ed

 • Eamonn Walker portait

  Eamonn Walker

  Andy

 • Alec Newman portait

  Alec Newman

  Rob

 • Karel Roden portait

  Karel Roden

  Darko

 • Kate Magowan portait

  Kate Magowan

  Jenny

 • Garry Sweeney portrait

  Garry Sweeney

  Alex

 • Stephen McCole portait

  Stephen McCole

  Mr Mcrae

 • Holly Boyd portrait

  Holly Boyd

  Anna

 • Paul Anderson portait

  Paul Anderson

  Chris

 • Sean Harris portait

  Sean Harris

  Mr. Kidd

Trailers

Todesfalle Highlands

Zin om Todesfalle Highlands lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Todesfalle Highlands te bekijken voor je op een rijtje.

Todesfalle Highlands downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Todesfalle Highlands downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Todesfalle Highlands. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Todesfalle Highlands er ook in SD heel goed uit.

Todesfalle Highlands streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Todesfalle Highlands net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Todesfalle Highlands hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Todesfalle Highlands helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Todesfalle Highlands torrent

Denk je dat je om Todesfalle Highlands te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Todesfalle Highlands trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Todesfalle Highlands de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.