Todesfalle Highlands
%
63

Todesfalle Highlands

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Todesfalle Highlands

Moeite met waar je nou Todesfalle Highlands moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Todesfalle Highlands

Samenvatting

Op een wandeltocht in de Schotse hooglanden vinden bergbeklimmers een meisje, dat in een houten kist begraven is. Nadat ze haar bevrijd hebben en naar een dichtbij gelegen dorp willen brengen blijkt dat ze het ontvoerde dochtertje van de rijke Kroatische oorlogsmisdadiger Rakovic is. Er begint een overlevingstrijd tussen de bergbeklimmers en haar ontvoerders.

Regisseur en acteurs

 • Julian Gilbey portrait

  Julian Gilbey

  Director

 • Melissa George portait

  Melissa George

  Alison

 • Ed Speleers portait

  Ed Speleers

  Ed

 • Eamonn Walker portait

  Eamonn Walker

  Andy

 • Alec Newman portait

  Alec Newman

  Rob

 • Karel Roden portait

  Karel Roden

  Darko

 • Kate Magowan portait

  Kate Magowan

  Jenny

 • Garry Sweeney portrait

  Garry Sweeney

  Alex

 • Stephen McCole portait

  Stephen McCole

  Mr Mcrae

 • Holly Boyd portrait

  Holly Boyd

  Anna

 • Paul Anderson portait

  Paul Anderson

  Chris

 • Sean Harris portait

  Sean Harris

  Mr. Kidd

Trailers

Todesfalle Highlands

Veel gehoord over Todesfalle Highlands en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Todesfalle Highlands heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Todesfalle Highlands streamen

Wil je Todesfalle Highlands, de movie met Melissa George, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Todesfalle Highlands zelfs gratis kijken.

Todesfalle Highlands downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Todesfalle Highlands ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Todesfalle Highlands er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Todesfalle Highlands torrent

Op zoek naar een torrent van Todesfalle Highlands? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Todesfalle Highlands te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Todesfalle Highlands trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Todesfalle Highlands. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.