A Lonely Place to Die
%
63

A Lonely Place to Die

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Lonely Place to Die

Moeite met waar je nou A Lonely Place to Die moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A Lonely Place to Die

Samenvatting

Een groepje van vijf bergbeklimmers trekt door de Schotse Hooglanden en ontdekken hier een jong Servisch meisje dat begraven is in een ondergrondse kamer in de wildernis. Al snel raken de bergbeklimmers verstrikt in een dodelijk kat-en-muis-spel met de ontvoerders terwijl ze proberen het meisje in veiligheid te stellen.

Regisseur en acteurs

 • Julian Gilbey portrait

  Julian Gilbey

  Director

 • Melissa George portait

  Melissa George

  Alison

 • Ed Speleers portait

  Ed Speleers

  Ed

 • Eamonn Walker portait

  Eamonn Walker

  Andy

 • Alec Newman portait

  Alec Newman

  Rob

 • Karel Roden portait

  Karel Roden

  Darko

 • Kate Magowan portait

  Kate Magowan

  Jenny

 • Garry Sweeney portrait

  Garry Sweeney

  Alex

 • Stephen McCole portait

  Stephen McCole

  Mr Mcrae

 • Holly Boyd portrait

  Holly Boyd

  Anna

 • Paul Anderson portait

  Paul Anderson

  Chris

 • Sean Harris portait

  Sean Harris

  Mr. Kidd

Trailers

A Lonely Place to Die

Veel gehoord over A Lonely Place to Die en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Lonely Place to Die heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Lonely Place to Die streamen

Wil je A Lonely Place to Die, de movie met Melissa George, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Lonely Place to Die zelfs gratis kijken.

A Lonely Place to Die downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Lonely Place to Die ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Lonely Place to Die er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Lonely Place to Die torrent

Op zoek naar een torrent van A Lonely Place to Die? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Lonely Place to Die te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Lonely Place to Die trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Lonely Place to Die. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.