A Lonely Place to Die
%
63

A Lonely Place to Die

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Lonely Place to Die

Moeite met waar je nou A Lonely Place to Die moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Lonely Place to Die

Samenvatting

Op een wandeltocht in de Schotse hooglanden vinden bergbeklimmers een meisje, dat in een houten kist begraven is. Nadat ze haar bevrijd hebben en naar een dichtbij gelegen dorp willen brengen blijkt dat ze het ontvoerde dochtertje van de rijke Kroatische oorlogsmisdadiger Rakovic is. Er begint een overlevingstrijd tussen de bergbeklimmers en haar ontvoerders.

Regisseur en acteurs

 • Julian Gilbey portrait

  Julian Gilbey

  Director

 • Melissa George portait

  Melissa George

  Alison

 • Ed Speleers portait

  Ed Speleers

  Ed

 • Eamonn Walker portait

  Eamonn Walker

  Andy

 • Alec Newman portait

  Alec Newman

  Rob

 • Karel Roden portait

  Karel Roden

  Darko

 • Kate Magowan portait

  Kate Magowan

  Jenny

 • Garry Sweeney portrait

  Garry Sweeney

  Alex

 • Stephen McCole portait

  Stephen McCole

  Mr Mcrae

 • Holly Boyd portrait

  Holly Boyd

  Anna

 • Paul Anderson portait

  Paul Anderson

  Chris

 • Sean Harris portait

  Sean Harris

  Mr. Kidd

Trailers

A Lonely Place to Die

Wil je A Lonely Place to Die kijken? De movie van Julian Gilbey uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Lonely Place to Die op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Lonely Place to Die met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Lonely Place to Die downloaden

Het downloaden van A Lonely Place to Die is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Lonely Place to Die ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Lonely Place to Die streamen

Het streamen van A Lonely Place to Die heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Lonely Place to Die online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Lonely Place to Die kijkt. Ideaal!

A Lonely Place to Die torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Lonely Place to Die. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Lonely Place to Die trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Lonely Place to Die voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.