Todesfalle Highlands
%
63

Todesfalle Highlands

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Todesfalle Highlands

Moeite met waar je nou Todesfalle Highlands moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Todesfalle Highlands

Samenvatting

Op een wandeltocht in de Schotse hooglanden vinden bergbeklimmers een meisje, dat in een houten kist begraven is. Nadat ze haar bevrijd hebben en naar een dichtbij gelegen dorp willen brengen blijkt dat ze het ontvoerde dochtertje van de rijke Kroatische oorlogsmisdadiger Rakovic is. Er begint een overlevingstrijd tussen de bergbeklimmers en haar ontvoerders.

Regisseur en acteurs

 • Julian Gilbey portrait

  Julian Gilbey

  Director

 • Melissa George portait

  Melissa George

  Alison

 • Ed Speleers portait

  Ed Speleers

  Ed

 • Eamonn Walker portait

  Eamonn Walker

  Andy

 • Alec Newman portait

  Alec Newman

  Rob

 • Karel Roden portait

  Karel Roden

  Darko

 • Kate Magowan portait

  Kate Magowan

  Jenny

 • Garry Sweeney portrait

  Garry Sweeney

  Alex

 • Stephen McCole portait

  Stephen McCole

  Mr Mcrae

 • Holly Boyd portrait

  Holly Boyd

  Anna

 • Paul Anderson portait

  Paul Anderson

  Chris

 • Sean Harris portait

  Sean Harris

  Mr. Kidd

Trailers

Todesfalle Highlands

Benieuwd naar Todesfalle Highlands? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Todesfalle Highlands kunt bekijken.

Todesfalle Highlands streamen

Wil je Todesfalle Highlands streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Todesfalle Highlands gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Todesfalle Highlands downloaden

movies als Todesfalle Highlands kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Todesfalle Highlands. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Todesfalle Highlands. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Todesfalle Highlands torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Todesfalle Highlands te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Todesfalle Highlands trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Todesfalle Highlands je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!