A Long Story
%
67

A Long Story

Bekijk de trailer

Kijk A Long Story

Moeite met waar je nou A Long Story moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Weduwnaar Ward huurt de Roemeense klusjesman Doru in om zijn huis te schilderen. Wanneer Doru vermist raakt, ontfermt Ward zich over diens 9-jarige zoontje Mihai. Samen reizen ze naar Roemenië, op zoek naar Mihai’s moeder. De reis naar de Zwarte Zee brengt zowel Mihai als Ward thuis.

Regisseur en acteurs

 • Jorien van Nes portrait

  Jorien van Nes

  Director

 • Raymond Thiry portait

  Raymond Thiry

  Ward

 • Victor Copariu portrait

  Victor Copariu

  Actor

 • Ioana Flora portait

  Ioana Flora

  Actor

Trailers

A Long Story

Benieuwd naar A Long Story? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Long Story kunt bekijken.

A Long Story streamen

Wil je A Long Story streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Long Story gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Long Story downloaden

movies als A Long Story kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Long Story. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Long Story. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Long Story torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Long Story te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Long Story trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Long Story je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!