A Long Story
%
67

A Long Story

Bekijk de trailer

Kijk A Long Story

Moeite met waar je nou A Long Story moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Weduwnaar Ward huurt de Roemeense klusjesman Doru in om zijn huis te schilderen. Wanneer Doru vermist raakt, ontfermt Ward zich over diens 9-jarige zoontje Mihai. Samen reizen ze naar Roemenië, op zoek naar Mihai’s moeder. De reis naar de Zwarte Zee brengt zowel Mihai als Ward thuis.

Regisseur en acteurs

 • Jorien van Nes portrait

  Jorien van Nes

  Director

 • Raymond Thiry portait

  Raymond Thiry

  Ward

 • Victor Copariu portrait

  Victor Copariu

  Actor

 • Ioana Flora portait

  Ioana Flora

  Actor

Trailers

A Long Story

Zin om A Long Story lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Long Story te bekijken voor je op een rijtje.

A Long Story downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Long Story downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Long Story. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Long Story er ook in SD heel goed uit.

A Long Story streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Long Story net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Long Story hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Long Story helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Long Story torrent

Denk je dat je om A Long Story te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Long Story trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Long Story de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.