A Long Story
%
67

A Long Story

Bekijk de trailer

Kijk A Long Story

Moeite met waar je nou A Long Story moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Weduwnaar Ward huurt de Roemeense klusjesman Doru in om zijn huis te schilderen. Wanneer Doru vermist raakt, ontfermt Ward zich over diens 9-jarige zoontje Mihai. Samen reizen ze naar Roemenië, op zoek naar Mihai’s moeder. De reis naar de Zwarte Zee brengt zowel Mihai als Ward thuis.

Regisseur en acteurs

 • Jorien van Nes portrait

  Jorien van Nes

  Director

 • Raymond Thiry portait

  Raymond Thiry

  Ward

 • Victor Copariu portrait

  Victor Copariu

  Actor

 • Ioana Flora portait

  Ioana Flora

  Actor

Trailers

A Long Story

Veel gehoord over A Long Story en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Long Story heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Long Story streamen

Wil je A Long Story, de movie met Raymond Thiry, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Long Story zelfs gratis kijken.

A Long Story downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Long Story ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Long Story er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Long Story torrent

Op zoek naar een torrent van A Long Story? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Long Story te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Long Story trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Long Story. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.