A Man Like Eva
%
62

A Man Like Eva

Kijk A Man Like Eva

Moeite met waar je nou A Man Like Eva moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A bearded director named EVA, a fictive Rainer Werner Fassbinder, lives in a large house with his cast and crew as he films Dumas' Lady of the Camellias. His accountant informs him he has many unpaid bills and little cash on hand. EVA throws a fit and fires him. He then proceeds to play one person off against another, dismiss with cruelty his recent lover Ali, sleep openly with his leading lady Gudrun, and make a direct and public play for his leading man, Walter. He's mercurial, dictatorial, and manic. Will he finish the film, having drawn great performances from his actors through his manipulations, or will his antics set events in motion that spin out of his control?

A Man Like Eva

Zin om A Man Like Eva lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Man Like Eva te bekijken voor je op een rijtje.

A Man Like Eva downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Man Like Eva downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Man Like Eva. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Man Like Eva er ook in SD heel goed uit.

A Man Like Eva streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Man Like Eva net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Man Like Eva hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Man Like Eva helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Man Like Eva torrent

Denk je dat je om A Man Like Eva te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Man Like Eva trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Man Like Eva de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.