A Man of Integrity

A Man of Integrity

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Man of Integrity

Moeite met waar je nou A Man of Integrity moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Man of Integrity

Samenvatting

Een drama over corruptie en onrecht onder een autoritair regime in hedendaags Iran.

Regisseur en acteurs

 • Mohammad Rasoulof portait

  Mohammad Rasoulof

  Director

 • Reza Akhlaghirad portait

  Reza Akhlaghirad

  Reza

 • Soudabeh Bayzai portrait

  Soudabeh Bayzai

  Hadis

 • Nasim Adabi portait

  Nasim Adabi

  Actor

 • Misagh Zare portrait

  Misagh Zare

  Actor

 • Zeinab Shabani portrait

  Zeinab Shabani

  Actor

 • Zhila Shahi portrait

  Zhila Shahi

  Actor

Trailers

A Man of Integrity

Benieuwd naar A Man of Integrity? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar A Man of Integrity draait.

A Man of Integrity in de bioscoop

A Man of Integrity draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor A Man of Integrity.

A Man of Integrity streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra A Man of Integrity te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat A Man of Integrity een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je A Man of Integrity zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

A Man of Integrity torrent

Op zoek naar een torrent van A Man of Integrity? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je A Man of Integrity zonder zorgen.

A Man of Integrity downloaden

Als A Man of Integrity binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

A Man of Integrity trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of A Man of Integrity de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.