A Man of Integrity

A Man of Integrity

Bekijk de trailer

Kijk A Man of Integrity

Moeite met waar je nou A Man of Integrity moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een drama over corruptie en onrecht onder een autoritair regime in hedendaags Iran.

Regisseur en acteurs

 • Mohammad Rasoulof portait

  Mohammad Rasoulof

  Director

 • Reza Akhlaghirad portait

  Reza Akhlaghirad

  Reza

 • Soudabeh Bayzai portrait

  Soudabeh Bayzai

  Hadis

 • Nasim Adabi portait

  Nasim Adabi

  Actor

 • Misagh Zare portrait

  Misagh Zare

  Actor

 • Zeinab Shabani portrait

  Zeinab Shabani

  Actor

 • Zhila Shahi portrait

  Zhila Shahi

  Actor

Trailers

A Man of Integrity

Benieuwd naar A Man of Integrity? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Man of Integrity kunt bekijken.

A Man of Integrity streamen

Wil je A Man of Integrity streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Man of Integrity gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Man of Integrity downloaden

movies als A Man of Integrity kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Man of Integrity. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Man of Integrity. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Man of Integrity torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Man of Integrity te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Man of Integrity trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Man of Integrity je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!