A Man of Integrity

A Man of Integrity

Bekijk de trailer

Kijk A Man of Integrity

Moeite met waar je nou A Man of Integrity moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een drama over corruptie en onrecht onder een autoritair regime in hedendaags Iran.

Regisseur en acteurs

 • Mohammad Rasoulof portait

  Mohammad Rasoulof

  Director

 • Reza Akhlaghirad portait

  Reza Akhlaghirad

  Reza

 • Soudabeh Bayzai portrait

  Soudabeh Bayzai

  Hadis

 • Nasim Adabi portait

  Nasim Adabi

  Actor

 • Misagh Zare portrait

  Misagh Zare

  Actor

 • Zeinab Shabani portrait

  Zeinab Shabani

  Actor

 • Zhila Shahi portrait

  Zhila Shahi

  Actor

Trailers

A Man of Integrity

Zin om A Man of Integrity lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Man of Integrity te bekijken voor je op een rijtje.

A Man of Integrity downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Man of Integrity downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Man of Integrity. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Man of Integrity er ook in SD heel goed uit.

A Man of Integrity streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Man of Integrity net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Man of Integrity hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Man of Integrity helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Man of Integrity torrent

Denk je dat je om A Man of Integrity te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Man of Integrity trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Man of Integrity de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.