A Man of Integrity

A Man of Integrity

Bekijk de trailer

Kijk A Man of Integrity

Moeite met waar je nou A Man of Integrity moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een drama over corruptie en onrecht onder een autoritair regime in hedendaags Iran.

Regisseur en acteurs

 • Mohammad Rasoulof portait

  Mohammad Rasoulof

  Director

 • Reza Akhlaghirad portait

  Reza Akhlaghirad

  Reza

 • Soudabeh Bayzai portrait

  Soudabeh Bayzai

  Hadis

 • Nasim Adabi portait

  Nasim Adabi

  Actor

 • Misagh Zare portrait

  Misagh Zare

  Actor

 • Zeinab Shabani portrait

  Zeinab Shabani

  Actor

 • Zhila Shahi portrait

  Zhila Shahi

  Actor

Trailers

A Man of Integrity

Veel gehoord over A Man of Integrity en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Man of Integrity heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Man of Integrity streamen

Wil je A Man of Integrity, de movie met Reza Akhlaghirad, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Man of Integrity zelfs gratis kijken.

A Man of Integrity downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Man of Integrity ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Man of Integrity er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Man of Integrity torrent

Op zoek naar een torrent van A Man of Integrity? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Man of Integrity te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Man of Integrity trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Man of Integrity. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.