Wallace and Gromit: Een zaak van leven of brood
%
77

Wallace and Gromit: Een zaak van leven of brood

Bekijk de trailer

Kijk Wallace and Gromit: Een zaak van leven of brood

Moeite met waar je nou Wallace and Gromit: Een zaak van leven of brood moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Engelse animatiefilm. Wallace en Gromit runnen een bakkerij. Vele bakkers in het dorp zijn al vermoord. Kunnen Wallace en Gromit aan die dans ontsnappen?

Regisseur en acteurs

 • Nick Park portait

  Nick Park

  Director

 • Peter Sallis portait

  Peter Sallis

  Wallace (voice)

 • Sally Lindsay portrait

  Sally Lindsay

  Piella (voice)

 • Melissa Collier portait

  Melissa Collier

  Fluffles (voice)

 • Sarah Laborde portrait

  Sarah Laborde

  Bake O Lite Singer (voice)

 • Geraldine McEwan portait

  Geraldine McEwan

  Miss Thripp (voice)

 • Ben Whitehead portait

  Ben Whitehead

  Bob the Baker (voice)

Trailers

Wallace and Gromit: Een zaak van leven of brood

Benieuwd naar Wallace and Gromit: Een zaak van leven of brood? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Wallace and Gromit: Een zaak van leven of brood kunt bekijken.

Wallace and Gromit: Een zaak van leven of brood streamen

Wil je Wallace and Gromit: Een zaak van leven of brood streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Wallace and Gromit: Een zaak van leven of brood gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Wallace and Gromit: Een zaak van leven of brood downloaden

movies als Wallace and Gromit: Een zaak van leven of brood kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Wallace and Gromit: Een zaak van leven of brood. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Wallace and Gromit: Een zaak van leven of brood. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Wallace and Gromit: Een zaak van leven of brood torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Wallace and Gromit: Een zaak van leven of brood te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Wallace and Gromit: Een zaak van leven of brood trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Wallace and Gromit: Een zaak van leven of brood je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!