Wallace & Gromit: Een zaak van leven of brood
%
77

Wallace & Gromit: Een zaak van leven of brood

Bekijk de trailer

Kijk Wallace & Gromit: Een zaak van leven of brood

Moeite met waar je nou Wallace & Gromit: Een zaak van leven of brood moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Wallace en Gromit runnen een bakkerij. Vele bakkers in het dorp zijn al vermoord. Kunnen Wallace en Gromit aan die dans ontsnappen?

Regisseur en acteurs

 • Nick Park portait

  Nick Park

  Director

 • Peter Sallis portait

  Peter Sallis

  Wallace (voice)

 • Sally Lindsay portrait

  Sally Lindsay

  Piella (voice)

 • Melissa Collier portait

  Melissa Collier

  Fluffles (voice)

 • Sarah Laborde portrait

  Sarah Laborde

  Bake O Lite Singer (voice)

 • Geraldine McEwan portait

  Geraldine McEwan

  Miss Thripp (voice)

 • Ben Whitehead portait

  Ben Whitehead

  Bob the Baker (voice)

Trailers

Wallace & Gromit: Een zaak van leven of brood

Op zoek naar Wallace & Gromit: Een zaak van leven of brood? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Wallace & Gromit: Een zaak van leven of brood streamen

Het streamen van movies als Wallace & Gromit: Een zaak van leven of brood heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Wallace & Gromit: Een zaak van leven of brood waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Wallace & Gromit: Een zaak van leven of brood dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Wallace & Gromit: Een zaak van leven of brood downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Wallace & Gromit: Een zaak van leven of brood te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Wallace & Gromit: Een zaak van leven of brood torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Wallace & Gromit: Een zaak van leven of brood trailer

Weet je nog niet zeker of Wallace & Gromit: Een zaak van leven of brood jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.