A Message from Outer Space
%
61

A Message from Outer Space

Nu kijken

Kijk A Message from Outer Space

Moeite met waar je nou A Message from Outer Space moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Message from Outer Space

Samenvatting

Frits, a lonesome, unworldly astronomer, is in pursuit of extraterrestrial life in order to find true friendship, which he does not find on Earth. When one day an egg falls on his head, his lonely existence fills up with hope. Convinced of the fact that there is an extraterrestrial creature inside this egg, he decides to incubate it.

Regisseur en acteurs

 • Roel Mondelaers portrait

  Roel Mondelaers

  Director

 • Raf Reyntjens portrait

  Raf Reyntjens

  Director

 • Matthias Schoenaerts portait

  Matthias Schoenaerts

  Frits

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

A Message from Outer Space

Wil je A Message from Outer Space kijken? De movie van Roel Mondelaers uit 2004 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Message from Outer Space op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Message from Outer Space met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Message from Outer Space downloaden

Het downloaden van A Message from Outer Space is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Message from Outer Space ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Message from Outer Space streamen

Het streamen van A Message from Outer Space heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Message from Outer Space online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Message from Outer Space kijkt. Ideaal!

A Message from Outer Space torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Message from Outer Space. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Message from Outer Space trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Message from Outer Space voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.