2Doc: A Modern Man
%
66

2Doc: A Modern Man

Kijk 2Doc: A Modern Man

Moeite met waar je nou 2Doc: A Modern Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

You could be forgiven for mistaking Charlie Siem for James Bond. Whether he's driving an orange Porsche to his cliff-top Monaco mansion, ordering martinis or looking suave in a designer suit, he is a man on a mission. It isn't to hunt down SPECTRE, but to find perfection in everything he does. Whether it's performing on stage, recording albums, or selecting a suit, Charlie demands the best, of himself and others. Despite an entourage dubbed ‘Charlie's Angels', he's lonesome, and complains that people can't relate to him. Danish filmmaker Eva Mulvad, with patience and panache, delves into this life of privilege to find commonalities of ambition and desire.

Regisseur en acteurs

  • Eva Mulvad portrait

    Eva Mulvad

    Director

  • Charlie Siem portrait

    Charlie Siem

    Himself

2Doc: A Modern Man

Zin om 2Doc: A Modern Man lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om 2Doc: A Modern Man te bekijken voor je op een rijtje.

2Doc: A Modern Man downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je 2Doc: A Modern Man downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van 2Doc: A Modern Man. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet 2Doc: A Modern Man er ook in SD heel goed uit.

2Doc: A Modern Man streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je 2Doc: A Modern Man net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je 2Doc: A Modern Man hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je 2Doc: A Modern Man helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

2Doc: A Modern Man torrent

Denk je dat je om 2Doc: A Modern Man te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

2Doc: A Modern Man trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of 2Doc: A Modern Man de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.