Het monster van Parijs
%
68

Het monster van Parijs

Nu kijken

Kijk Het monster van Parijs

Moeite met waar je nou Het monster van Parijs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het monster van Parijs

Samenvatting

Parijs, 1910. Emile, een verlegen filmoperateur, en Raoul, een uitbundige uitvinder, gaan op jacht naar een monster dat ze zelf gecreëerd hebben en nu paniek onder de bevolking zaait. Dat leidt tot een spannend avontuur door de straten van Parijs en de auto belandt zelfs op de Seine. Ondertussen valt Raoul voor de charmes van een elfjesachtige zangeres, maar hij is niet de enige, ze weet de politiecommissaris en zelfs het monster met haar zangkunsten te bekoren. Maar is het monster werkelijk zo gevaarlijk als het lijkt? Misschien vormt de ambitieuze politiecommissaris wel een grotere bedreiging…

Regisseur en acteurs

 • Bibo Bergeron portrait

  Bibo Bergeron

  Director

 • Vanessa Paradis portait

  Vanessa Paradis

  Lucille

 • Mathieu Chedid portait

  Mathieu Chedid

  Francœur

 • Gad Elmaleh portait

  Gad Elmaleh

  Raoul

 • François Cluzet portait

  François Cluzet

  Le préfet Maynott

 • Ludivine Sagnier portait

  Ludivine Sagnier

  Maud

 • Julie Ferrier portait

  Julie Ferrier

  Madame Carlotta

Het monster van Parijs

Veel gehoord over Het monster van Parijs en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Het monster van Parijs heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Het monster van Parijs streamen

Wil je Het monster van Parijs, de movie met Vanessa Paradis, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Het monster van Parijs zelfs gratis kijken.

Het monster van Parijs downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Het monster van Parijs ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Het monster van Parijs er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Het monster van Parijs torrent

Op zoek naar een torrent van Het monster van Parijs? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Het monster van Parijs te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Het monster van Parijs trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Het monster van Parijs. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.