Het monster van Parijs
%
68

Het monster van Parijs

Nu kijken

Kijk Het monster van Parijs

Moeite met waar je nou Het monster van Parijs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het monster van Parijs

Samenvatting

Parijs, 1910. Emile, een bescheiden filmoperateur, en Raoul, een kleurrijk uitvinder gaan op jacht naar een monster dat de bevolking van Parijs terroriseert. Ze bundelen de krachten met Lucille, de grootmoedige cabaretster, een excentrieke wetenschapper en diens heetgebakerde aap om het monster, dat uiteindelijk een heel erg grote maar ongevaarlijke vlo blijkt te zijn, te redden van de meedogenloos ambitieuze politiechef van de stad.

Regisseur en acteurs

 • Bibo Bergeron portrait

  Bibo Bergeron

  Director

 • Vanessa Paradis portait

  Vanessa Paradis

  Lucille

 • Mathieu Chedid portait

  Mathieu Chedid

  Francœur

 • Gad Elmaleh portait

  Gad Elmaleh

  Raoul

 • François Cluzet portait

  François Cluzet

  Le préfet Maynott

 • Ludivine Sagnier portait

  Ludivine Sagnier

  Maud

 • Julie Ferrier portait

  Julie Ferrier

  Madame Carlotta

Het monster van Parijs

Wil je Het monster van Parijs kijken? De movie van Bibo Bergeron uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Het monster van Parijs op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Het monster van Parijs met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Het monster van Parijs downloaden

Het downloaden van Het monster van Parijs is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Het monster van Parijs ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Het monster van Parijs streamen

Het streamen van Het monster van Parijs heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Het monster van Parijs online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Het monster van Parijs kijkt. Ideaal!

Het monster van Parijs torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Het monster van Parijs. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Het monster van Parijs trailer

Bekijk eerst even de trailer van Het monster van Parijs voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.