Het monster van Parijs
%
68

Het monster van Parijs

Nu kijken

Kijk Het monster van Parijs

Moeite met waar je nou Het monster van Parijs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het monster van Parijs

Samenvatting

Parijs, 1910. Emile, een bescheiden filmoperateur, en Raoul, een kleurrijk uitvinder gaan op jacht naar een monster dat de bevolking van Parijs terroriseert. Ze bundelen de krachten met Lucille, de grootmoedige cabaretster, een excentrieke wetenschapper en diens heetgebakerde aap om het monster, dat uiteindelijk een heel erg grote maar ongevaarlijke vlo blijkt te zijn, te redden van de meedogenloos ambitieuze politiechef van de stad.

Regisseur en acteurs

 • Bibo Bergeron portrait

  Bibo Bergeron

  Director

 • Vanessa Paradis portait

  Vanessa Paradis

  Lucille

 • Mathieu Chedid portait

  Mathieu Chedid

  Francœur

 • Gad Elmaleh portait

  Gad Elmaleh

  Raoul

 • François Cluzet portait

  François Cluzet

  Le préfet Maynott

 • Ludivine Sagnier portait

  Ludivine Sagnier

  Maud

 • Julie Ferrier portait

  Julie Ferrier

  Madame Carlotta

Het monster van Parijs

Wil je Het monster van Parijs kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Het monster van Parijs streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Het monster van Parijs niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Het monster van Parijs zelfs gratis bekijken.

Het monster van Parijs downloaden

Wil je Het monster van Parijs ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Het monster van Parijs overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Het monster van Parijs torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Het monster van Parijs is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Het monster van Parijs trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Het monster van Parijs de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.