Het monster van Parijs
%
68

Het monster van Parijs

Nu kijken

Kijk Het monster van Parijs

Moeite met waar je nou Het monster van Parijs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het monster van Parijs

Samenvatting

Parijs, 1910. Emile, een bescheiden filmoperateur, en Raoul, een kleurrijk uitvinder gaan op jacht naar een monster dat de bevolking van Parijs terroriseert. Ze bundelen de krachten met Lucille, de grootmoedige cabaretster, een excentrieke wetenschapper en diens heetgebakerde aap om het monster, dat uiteindelijk een heel erg grote maar ongevaarlijke vlo blijkt te zijn, te redden van de meedogenloos ambitieuze politiechef van de stad.

Regisseur en acteurs

 • Bibo Bergeron portrait

  Bibo Bergeron

  Director

 • Vanessa Paradis portait

  Vanessa Paradis

  Lucille

 • Mathieu Chedid portait

  Mathieu Chedid

  Francœur

 • Gad Elmaleh portait

  Gad Elmaleh

  Raoul

 • François Cluzet portait

  François Cluzet

  Le préfet Maynott

 • Ludivine Sagnier portait

  Ludivine Sagnier

  Maud

 • Julie Ferrier portait

  Julie Ferrier

  Madame Carlotta

Het monster van Parijs

Op zoek naar Het monster van Parijs? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Het monster van Parijs streamen

Het streamen van movies als Het monster van Parijs heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Het monster van Parijs waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Het monster van Parijs dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Het monster van Parijs downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Het monster van Parijs te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Het monster van Parijs torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Het monster van Parijs trailer

Weet je nog niet zeker of Het monster van Parijs jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.