A Moonless Night
%
64

A Moonless Night

Bekijk de trailer

Kijk A Moonless Night

Moeite met waar je nou A Moonless Night moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Drie eenzame zielen op een warme zomernacht in Uruguay. De gescheiden César zoekt zijn dochtertje op en viert Oud en Nieuw met zijn ex en haar nieuwe vriend. Dan is er Antonio, een goochelaar op zijn retour, die op de autosnelweg motorpech krijgt, een scharreltje heeft met het "péage-meisje" en zijn "konijn-uit-de-hoed" kwijtraakt. En als laatste hebben we Molgota, een singer-songwriter die de gevangenis voor een paar dagen mag verlaten om een oudejaarsfeestje wat op te luisteren. Geen kat die naar hem luistert tot een elektriciteitspanne alles in het donker zet: "noche sin luna". Elektriciteitsstoringen om middernacht spelen een cruciale rol in het droogkomische verhaal, een charmante, melancholische film met drie sympathieke losers die nog iets van hun leven proberen te maken. Una noche sin luna won de hoofdprijs op het laatste filmfestival van Zürich.

Regisseur en acteurs

 • Germán Tejeira portrait

  Germán Tejeira

  Director

 • Roberto Suárez portrait

  Roberto Suárez

  Actor

 • Daniel Melingo portrait

  Daniel Melingo

  Actor

 • Marcel Keoroglian portrait

  Marcel Keoroglian

  Actor

Trailers

A Moonless Night

Zin om A Moonless Night lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Moonless Night te bekijken voor je op een rijtje.

A Moonless Night downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Moonless Night downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Moonless Night. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Moonless Night er ook in SD heel goed uit.

A Moonless Night streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Moonless Night net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Moonless Night hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Moonless Night helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Moonless Night torrent

Denk je dat je om A Moonless Night te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Moonless Night trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Moonless Night de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.