A Moonless Night
%
64

A Moonless Night

Bekijk de trailer

Kijk A Moonless Night

Moeite met waar je nou A Moonless Night moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Drie eenzame zielen op een warme zomernacht in Uruguay. De gescheiden César zoekt zijn dochtertje op en viert Oud en Nieuw met zijn ex en haar nieuwe vriend. Dan is er Antonio, een goochelaar op zijn retour, die op de autosnelweg motorpech krijgt, een scharreltje heeft met het "péage-meisje" en zijn "konijn-uit-de-hoed" kwijtraakt. En als laatste hebben we Molgota, een singer-songwriter die de gevangenis voor een paar dagen mag verlaten om een oudejaarsfeestje wat op te luisteren. Geen kat die naar hem luistert tot een elektriciteitspanne alles in het donker zet: "noche sin luna". Elektriciteitsstoringen om middernacht spelen een cruciale rol in het droogkomische verhaal, een charmante, melancholische film met drie sympathieke losers die nog iets van hun leven proberen te maken. Una noche sin luna won de hoofdprijs op het laatste filmfestival van Zürich.

Regisseur en acteurs

 • Germán Tejeira portrait

  Germán Tejeira

  Director

 • Roberto Suárez portrait

  Roberto Suárez

  Actor

 • Daniel Melingo portrait

  Daniel Melingo

  Actor

 • Marcel Keoroglian portrait

  Marcel Keoroglian

  Actor

Trailers

A Moonless Night

Veel gehoord over A Moonless Night en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Moonless Night heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Moonless Night streamen

Wil je A Moonless Night, de movie met Roberto Suárez, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Moonless Night zelfs gratis kijken.

A Moonless Night downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Moonless Night ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Moonless Night er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Moonless Night torrent

Op zoek naar een torrent van A Moonless Night? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Moonless Night te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Moonless Night trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Moonless Night. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.