Una noche sin luna
%
65

Una noche sin luna

Bekijk de trailer

Kijk Una noche sin luna

Moeite met waar je nou Una noche sin luna moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Drie eenzame zielen op een warme zomernacht in Uruguay. De gescheiden César zoekt zijn dochtertje op en viert Oud en Nieuw met zijn ex en haar nieuwe vriend. Dan is er Antonio, een goochelaar op zijn retour, die op de autosnelweg motorpech krijgt, een scharreltje heeft met het ‘péage-meisje’ en zijn ‘konijn-uit-de-hoed’ kwijtraakt. En als laatste hebben we Molgota, een singer-songwriter die de gevangenis voor een paar dagen mag verlaten om een oudejaarsfeestje wat op te luisteren. Geen kat die naar hem luistert tot een elektriciteitspanne alles in het donker zet: “noche sin luna”. Elektriciteitsstoringen om middernacht spelen een cruciale rol in het droogkomische verhaal, een charmante, melancholische film met drie sympathieke losers die nog iets van hun leven proberen te maken. Una noche sin luna won de hoofdprijs op het laatste filmfestival van Zürich.

Regisseur en acteurs

 • Germán Tejeira portrait

  Germán Tejeira

  Director

 • Roberto Suárez portrait

  Roberto Suárez

  Actor

 • Daniel Melingo portrait

  Daniel Melingo

  Actor

 • Marcel Keoroglian portrait

  Marcel Keoroglian

  Actor

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Una noche sin luna

Benieuwd naar Una noche sin luna? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Una noche sin luna kunt bekijken.

Una noche sin luna streamen

Wil je Una noche sin luna streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Una noche sin luna gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Una noche sin luna downloaden

movies als Una noche sin luna kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Una noche sin luna. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Una noche sin luna. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Una noche sin luna torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Una noche sin luna te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Una noche sin luna trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Una noche sin luna je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!