A Mosquito-Man
%
51

A Mosquito-Man

Bekijk de trailer

Kijk A Mosquito-Man

Moeite met waar je nou A Mosquito-Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

im Crawley (Michael Manasseri - WEIRD SCIENCE, LICENSE TO DRIVE, DIRTY LOVE, BABYSITTER WANTED) is having a really bad day. He gets fired from his job at the nuclear power plant, his car is towed, he discovers his wife is having an affair, then a kind man who saves his life turns out to be an evil scientist. Jim is abducted by the scientist and infected with a deadly mosquito-borne virus that is spreading across the planet. Turns out all those years of exposure to nuclear radiation and rabid mosquito DNA don't mix very well. Unfortunately for the scientist (RICKY WAYNE) and anyone else whoever wronged Jim, vengeance comes in the form of the half man-half mosquito.

Trailers

A Mosquito-Man

Zin om A Mosquito-Man lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Mosquito-Man te bekijken voor je op een rijtje.

A Mosquito-Man downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Mosquito-Man downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Mosquito-Man. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Mosquito-Man er ook in SD heel goed uit.

A Mosquito-Man streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Mosquito-Man net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Mosquito-Man hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Mosquito-Man helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Mosquito-Man torrent

Denk je dat je om A Mosquito-Man te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Mosquito-Man trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Mosquito-Man de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.