A MusiCares Tribute to Bruce Springsteen
%
81

A MusiCares Tribute to Bruce Springsteen

Kijk A MusiCares Tribute to Bruce Springsteen

Moeite met waar je nou A MusiCares Tribute to Bruce Springsteen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A MusiCares Tribute to Bruce Springsteen is a concert video set to be released on DVD, Blu-ray and Digital Download on March 25, 2014.[1] It was filmed in 2013 at the MusiCares Person of the Year ceremony to honor and pay tribute to musician Bruce Springsteen for his artistic achievement in the music industry and dedication to philanthropy. The ceremony was hosted by Jon Stewart and features many performance by musicians who have long been fans and admirers of Springsteen's body of work. Springsteen and the E Street Band concluded the ceremony with their own performance.

Regisseur en acteurs

 • Leon Knoles portait

  Leon Knoles

  Director

 • Elton John portait

  Elton John

  Actor

 • Kenny Chesney portait

  Kenny Chesney

  Actor

 • Tim McGraw portait

  Tim McGraw

  Actor

 • Jackson Browne portait

  Jackson Browne

  Actor

 • Emmylou Harris portait

  Emmylou Harris

  Actor

 • Faith Hill portait

  Faith Hill

  Actor

 • John Legend portait

  John Legend

  Actor

 • Patti Smith portait

  Patti Smith

  Actor

 • Jon Stewart portait

  Jon Stewart

  Actor

 • Bruce Springsteen portait

  Bruce Springsteen

  Actor

 • Sting portait

  Sting

  Actor

 • Neil Young portait

  Neil Young

  Actor

A MusiCares Tribute to Bruce Springsteen

Zin om A MusiCares Tribute to Bruce Springsteen lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A MusiCares Tribute to Bruce Springsteen te bekijken voor je op een rijtje.

A MusiCares Tribute to Bruce Springsteen downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A MusiCares Tribute to Bruce Springsteen downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A MusiCares Tribute to Bruce Springsteen. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A MusiCares Tribute to Bruce Springsteen er ook in SD heel goed uit.

A MusiCares Tribute to Bruce Springsteen streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A MusiCares Tribute to Bruce Springsteen net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A MusiCares Tribute to Bruce Springsteen hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A MusiCares Tribute to Bruce Springsteen helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A MusiCares Tribute to Bruce Springsteen torrent

Denk je dat je om A MusiCares Tribute to Bruce Springsteen te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A MusiCares Tribute to Bruce Springsteen trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A MusiCares Tribute to Bruce Springsteen de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.