A Perfect Ending
%
59

A Perfect Ending

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Perfect Ending

Moeite met waar je nou A Perfect Ending moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Perfect Ending

Samenvatting

Rebecca (Barbara Niven) is mooi en rijk en heeft een perfect maar nogal saai leven. Ze is de ideale echtgenote en heeft 3 kinderen met haar man, maar diep van binnen is ze ongelukkig met haar liefdesleven. Ze mist romantiek en passie. Als ze aan haar vrienden bekent dat ze dit mist stellen ze haar voor aan Paris (Jessica Clark, True Blood). Paris is een slimme prachtige vrouw die werkt als een hele dure call-girl. Rebecca ontsnapt haar saaie familieleven en man door geheime afspraakjes met Paris te maken. Ze had nooit verwacht dat ze juist door Paris de antwoorden op haar vragen zou vinden die ze haar hele leven al heeft. Haar ontdekkingstocht van de perfecte controle naar ongekende passie brengt haar in contact met haar eigen lichaam en seksualiteit. Soms is het perfect einde niet wat je ervan verwacht. Na Elena Undone en Claire of the Moon is Nicole Conn terug met een zinderend, romantisch maar ook komisch liefdesverhaal van een vrouw die op zoek gaat naar passie.

Regisseur en acteurs

 • Nicole Conn portrait

  Nicole Conn

  director

 • Bryan Mordechai Jackson portrait

  Bryan Mordechai Jackson

  actor

 • Bryan Jackson portrait

  Bryan Jackson

  actor

 • Michael Adam Hamilton portrait

  Michael Adam Hamilton

  actor

 • Rebecca Staab portrait

  Rebecca Staab

  actor

 • Mary Jane Wells portrait

  Mary Jane Wells

  actor

 • Imelda Corcoran portrait

  Imelda Corcoran

  actor

 • Kerry Knuppe portrait

  Kerry Knuppe

  actor

 • Morgan Fairchild portrait

  Morgan Fairchild

  actor

 • John Heard portrait

  John Heard

  actor

 • Jessica Clark portrait

  Jessica Clark

  actor

 • Barbara Niven portrait

  Barbara Niven

  actor

Trailers

A Perfect Ending

Benieuwd naar A Perfect Ending? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Perfect Ending kunt bekijken.

A Perfect Ending streamen

Wil je A Perfect Ending streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Perfect Ending gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Perfect Ending downloaden

movies als A Perfect Ending kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Perfect Ending. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Perfect Ending. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Perfect Ending torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Perfect Ending te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Perfect Ending trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Perfect Ending je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!