A Perfect Ending
%
59

A Perfect Ending

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Perfect Ending

Moeite met waar je nou A Perfect Ending moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Perfect Ending

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Rebecca (Barbara Niven) is mooi en rijk en heeft een perfect maar nogal saai leven. Ze is de ideale echtgenote en heeft 3 kinderen met haar man, maar diep van binnen is ze ongelukkig met haar liefdesleven. Ze mist romantiek en passie. Als ze aan haar vrienden bekent dat ze dit mist stellen ze haar voor aan Paris (Jessica Clark, True Blood). Paris is een slimme prachtige vrouw die werkt als een hele dure call-girl. Rebecca ontsnapt haar saaie familieleven en man door geheime afspraakjes met Paris te maken. Ze had nooit verwacht dat ze juist door Paris de antwoorden op haar vragen zou vinden die ze haar hele leven al heeft. Haar ontdekkingstocht van de perfecte controle naar ongekende passie brengt haar in contact met haar eigen lichaam en seksualiteit. Soms is het perfect einde niet wat je ervan verwacht. Na Elena Undone en Claire of the Moon is Nicole Conn terug met een zinderend, romantisch maar ook komisch liefdesverhaal van een vrouw die op zoek gaat naar passie.

Regisseur en acteurs

 • Nicole Conn portrait

  Nicole Conn

  director

 • Bryan Mordechai Jackson portrait

  Bryan Mordechai Jackson

  actor

 • Bryan Jackson portrait

  Bryan Jackson

  actor

 • Michael Adam Hamilton portrait

  Michael Adam Hamilton

  actor

 • Rebecca Staab portrait

  Rebecca Staab

  actor

 • Mary Jane Wells portrait

  Mary Jane Wells

  actor

 • Imelda Corcoran portrait

  Imelda Corcoran

  actor

 • Kerry Knuppe portrait

  Kerry Knuppe

  actor

 • Morgan Fairchild portrait

  Morgan Fairchild

  actor

 • John Heard portrait

  John Heard

  actor

 • Jessica Clark portrait

  Jessica Clark

  actor

 • Barbara Niven portrait

  Barbara Niven

  actor

Trailers

A Perfect Ending

Veel gehoord over A Perfect Ending en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Perfect Ending heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Perfect Ending streamen

Wil je A Perfect Ending, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Perfect Ending zelfs gratis kijken.

A Perfect Ending downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Perfect Ending ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Perfect Ending er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Perfect Ending torrent

Op zoek naar een torrent van A Perfect Ending? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Perfect Ending te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Perfect Ending trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Perfect Ending. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.