A Perfect Ending
%
59

A Perfect Ending

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Perfect Ending

Moeite met waar je nou A Perfect Ending moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Perfect Ending

Samenvatting

Rebecca (Barbara Niven) is mooi en rijk en heeft een perfect maar nogal saai leven. Ze is de ideale echtgenote en heeft 3 kinderen met haar man, maar diep van binnen is ze ongelukkig met haar liefdesleven. Ze mist romantiek en passie. Als ze aan haar vrienden bekent dat ze dit mist stellen ze haar voor aan Paris (Jessica Clark, True Blood). Paris is een slimme prachtige vrouw die werkt als een hele dure call-girl. Rebecca ontsnapt haar saaie familieleven en man door geheime afspraakjes met Paris te maken. Ze had nooit verwacht dat ze juist door Paris de antwoorden op haar vragen zou vinden die ze haar hele leven al heeft. Haar ontdekkingstocht van de perfecte controle naar ongekende passie brengt haar in contact met haar eigen lichaam en seksualiteit. Soms is het perfect einde niet wat je ervan verwacht. Na Elena Undone en Claire of the Moon is Nicole Conn terug met een zinderend, romantisch maar ook komisch liefdesverhaal van een vrouw die op zoek gaat naar passie.

Regisseur en acteurs

 • Nicole Conn portrait

  Nicole Conn

  director

 • Bryan Mordechai Jackson portrait

  Bryan Mordechai Jackson

  actor

 • Bryan Jackson portrait

  Bryan Jackson

  actor

 • Michael Adam Hamilton portrait

  Michael Adam Hamilton

  actor

 • Rebecca Staab portrait

  Rebecca Staab

  actor

 • Mary Jane Wells portrait

  Mary Jane Wells

  actor

 • Imelda Corcoran portrait

  Imelda Corcoran

  actor

 • Kerry Knuppe portrait

  Kerry Knuppe

  actor

 • Morgan Fairchild portrait

  Morgan Fairchild

  actor

 • John Heard portrait

  John Heard

  actor

 • Jessica Clark portrait

  Jessica Clark

  actor

 • Barbara Niven portrait

  Barbara Niven

  actor

Trailers

A Perfect Ending

Wil je A Perfect Ending kijken? De movie vanuit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Perfect Ending op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Perfect Ending met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Perfect Ending downloaden

Het downloaden van A Perfect Ending is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Perfect Ending ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Perfect Ending streamen

Het streamen van A Perfect Ending heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Perfect Ending online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Perfect Ending kijkt. Ideaal!

A Perfect Ending torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Perfect Ending. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Perfect Ending trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Perfect Ending voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.