A Perfect Ending
%
59

A Perfect Ending

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Perfect Ending

Moeite met waar je nou A Perfect Ending moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Perfect Ending

Samenvatting

Rebecca (Barbara Niven) is mooi en rijk en heeft een perfect maar nogal saai leven. Ze is de ideale echtgenote en heeft 3 kinderen met haar man, maar diep van binnen is ze ongelukkig met haar liefdesleven. Ze mist romantiek en passie. Als ze aan haar vrienden bekent dat ze dit mist stellen ze haar voor aan Paris (Jessica Clark, True Blood). Paris is een slimme prachtige vrouw die werkt als een hele dure call-girl. Rebecca ontsnapt haar saaie familieleven en man door geheime afspraakjes met Paris te maken. Ze had nooit verwacht dat ze juist door Paris de antwoorden op haar vragen zou vinden die ze haar hele leven al heeft. Haar ontdekkingstocht van de perfecte controle naar ongekende passie brengt haar in contact met haar eigen lichaam en seksualiteit. Soms is het perfect einde niet wat je ervan verwacht. Na Elena Undone en Claire of the Moon is Nicole Conn terug met een zinderend, romantisch maar ook komisch liefdesverhaal van een vrouw die op zoek gaat naar passie.

Regisseur en acteurs

 • Nicole Conn portrait

  Nicole Conn

  director

 • Bryan Mordechai Jackson portrait

  Bryan Mordechai Jackson

  actor

 • Bryan Jackson portrait

  Bryan Jackson

  actor

 • Michael Adam Hamilton portrait

  Michael Adam Hamilton

  actor

 • Rebecca Staab portrait

  Rebecca Staab

  actor

 • Mary Jane Wells portrait

  Mary Jane Wells

  actor

 • Imelda Corcoran portrait

  Imelda Corcoran

  actor

 • Kerry Knuppe portrait

  Kerry Knuppe

  actor

 • Morgan Fairchild portrait

  Morgan Fairchild

  actor

 • John Heard portrait

  John Heard

  actor

 • Jessica Clark portrait

  Jessica Clark

  actor

 • Barbara Niven portrait

  Barbara Niven

  actor

Trailers

A Perfect Ending

A Perfect Ending streamen

A Perfect Ending streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

A Perfect Ending downloaden

Zin om A Perfect Ending te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als A Perfect Ending te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

A Perfect Ending torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als A Perfect Ending makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

A Perfect Ending trailer

Wil je er zeker van zijn dat A Perfect Ending jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.