A Perfect Ending
%
59

A Perfect Ending

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Perfect Ending

Moeite met waar je nou A Perfect Ending moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Perfect Ending

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Rebecca (Barbara Niven) is mooi en rijk en heeft een perfect maar nogal saai leven. Ze is de ideale echtgenote en heeft 3 kinderen met haar man, maar diep van binnen is ze ongelukkig met haar liefdesleven. Ze mist romantiek en passie. Als ze aan haar vrienden bekent dat ze dit mist stellen ze haar voor aan Paris (Jessica Clark, True Blood). Paris is een slimme prachtige vrouw die werkt als een hele dure call-girl. Rebecca ontsnapt haar saaie familieleven en man door geheime afspraakjes met Paris te maken. Ze had nooit verwacht dat ze juist door Paris de antwoorden op haar vragen zou vinden die ze haar hele leven al heeft. Haar ontdekkingstocht van de perfecte controle naar ongekende passie brengt haar in contact met haar eigen lichaam en seksualiteit. Soms is het perfect einde niet wat je ervan verwacht. Na Elena Undone en Claire of the Moon is Nicole Conn terug met een zinderend, romantisch maar ook komisch liefdesverhaal van een vrouw die op zoek gaat naar passie.

Regisseur en acteurs

 • Nicole Conn portrait

  Nicole Conn

  director

 • Bryan Mordechai Jackson portrait

  Bryan Mordechai Jackson

  actor

 • Bryan Jackson portrait

  Bryan Jackson

  actor

 • Michael Adam Hamilton portrait

  Michael Adam Hamilton

  actor

 • Rebecca Staab portrait

  Rebecca Staab

  actor

 • Mary Jane Wells portrait

  Mary Jane Wells

  actor

 • Imelda Corcoran portrait

  Imelda Corcoran

  actor

 • Kerry Knuppe portrait

  Kerry Knuppe

  actor

 • Morgan Fairchild portrait

  Morgan Fairchild

  actor

 • John Heard portrait

  John Heard

  actor

 • Jessica Clark portrait

  Jessica Clark

  actor

 • Barbara Niven portrait

  Barbara Niven

  actor

Trailers

A Perfect Ending

Zin om A Perfect Ending lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Perfect Ending te bekijken voor je op een rijtje.

A Perfect Ending downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Perfect Ending downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Perfect Ending. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Perfect Ending er ook in SD heel goed uit.

A Perfect Ending streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Perfect Ending net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Perfect Ending hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Perfect Ending helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Perfect Ending torrent

Denk je dat je om A Perfect Ending te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Perfect Ending trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Perfect Ending de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.