A Perfect Getaway
%
65

A Perfect Getaway

Nu kijken

Kijk A Perfect Getaway

Moeite met waar je nou A Perfect Getaway moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Perfect Getaway

Samenvatting

Na hun trouwen, besluiten Cydney en Cliff op huwelijksreis te gaan naar Hawaï. Alles gaat goed en ze hebben de tijd van hun leven tot ze erachter komen dat er net een pasgetrouwd koppel is vermoord op Hawaï en dat de moordenaars waarschijnlijk op hetzelfde deel van Hawaï zitten als zij. Daarna weten Cydney en Cliff niet meer wie van de medetoeristen ze kunnen vertrouwen ...

Regisseur en acteurs

 • David Twohy portrait

  David Twohy

  Director

 • Timothy Olyphant portrait

  Timothy Olyphant

  Actor

 • Steve Zahn portrait

  Steve Zahn

  Actor

 • Milla Jovovich portrait

  Milla Jovovich

  Actor

 • Kiele Sanchez portrait

  Kiele Sanchez

  Actor

 • Dale Dickey portrait

  Dale Dickey

  Actor

A Perfect Getaway

Zin om A Perfect Getaway lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Perfect Getaway te bekijken voor je op een rijtje.

A Perfect Getaway downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Perfect Getaway downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Perfect Getaway. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Perfect Getaway er ook in SD heel goed uit.

A Perfect Getaway streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Perfect Getaway net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Perfect Getaway hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Perfect Getaway helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Perfect Getaway torrent

Denk je dat je om A Perfect Getaway te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Perfect Getaway trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Perfect Getaway de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.