A Perfect Getaway
%
65

A Perfect Getaway

Nu kijken

Kijk A Perfect Getaway

Moeite met waar je nou A Perfect Getaway moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Perfect Getaway

Samenvatting

Na hun trouwen, besluiten Cydney en Cliff op huwelijksreis te gaan naar Hawaï. Alles gaat goed en ze hebben de tijd van hun leven tot ze erachter komen dat er net een pasgetrouwd koppel is vermoord op Hawaï en dat de moordenaars waarschijnlijk op hetzelfde deel van Hawaï zitten als zij. Daarna weten Cydney en Cliff niet meer wie van de medetoeristen ze kunnen vertrouwen ...

Regisseur en acteurs

 • David Twohy portrait

  David Twohy

  Director

 • Timothy Olyphant portrait

  Timothy Olyphant

  Actor

 • Steve Zahn portrait

  Steve Zahn

  Actor

 • Milla Jovovich portrait

  Milla Jovovich

  Actor

 • Kiele Sanchez portrait

  Kiele Sanchez

  Actor

 • Dale Dickey portrait

  Dale Dickey

  Actor

A Perfect Getaway

Benieuwd naar A Perfect Getaway? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Perfect Getaway kunt bekijken.

A Perfect Getaway streamen

Wil je A Perfect Getaway streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Perfect Getaway gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Perfect Getaway downloaden

movies als A Perfect Getaway kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Perfect Getaway. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Perfect Getaway. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Perfect Getaway torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Perfect Getaway te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Perfect Getaway trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Perfect Getaway je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!