A Perfect Getaway
%
65

A Perfect Getaway

Nu kijken

Kijk A Perfect Getaway

Moeite met waar je nou A Perfect Getaway moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Perfect Getaway

Samenvatting

Na hun trouwen, besluiten Cydney en Cliff op huwelijksreis te gaan naar Hawaï. Alles gaat goed en ze hebben de tijd van hun leven tot ze erachter komen dat er net een pasgetrouwd koppel is vermoord op Hawaï en dat de moordenaars waarschijnlijk op hetzelfde deel van Hawaï zitten als zij. Daarna weten Cydney en Cliff niet meer wie van de medetoeristen ze kunnen vertrouwen ...

Regisseur en acteurs

 • David Twohy portrait

  David Twohy

  Director

 • Timothy Olyphant portrait

  Timothy Olyphant

  Actor

 • Steve Zahn portrait

  Steve Zahn

  Actor

 • Milla Jovovich portrait

  Milla Jovovich

  Actor

 • Kiele Sanchez portrait

  Kiele Sanchez

  Actor

 • Dale Dickey portrait

  Dale Dickey

  Actor

A Perfect Getaway

Wil je A Perfect Getaway kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

A Perfect Getaway streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je A Perfect Getaway niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je A Perfect Getaway zelfs gratis bekijken.

A Perfect Getaway downloaden

Wil je A Perfect Getaway ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je A Perfect Getaway overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

A Perfect Getaway torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van A Perfect Getaway is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

A Perfect Getaway trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of A Perfect Getaway de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.