A Perfect Getaway
%
65

A Perfect Getaway

Nu kijken

Kijk A Perfect Getaway

Moeite met waar je nou A Perfect Getaway moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Perfect Getaway

Samenvatting

Na hun trouwen, besluiten Cydney en Cliff op huwelijksreis te gaan naar Hawaï. Alles gaat goed en ze hebben de tijd van hun leven tot ze erachter komen dat er net een pasgetrouwd koppel is vermoord op Hawaï en dat de moordenaars waarschijnlijk op hetzelfde deel van Hawaï zitten als zij. Daarna weten Cydney en Cliff niet meer wie van de medetoeristen ze kunnen vertrouwen ...

Regisseur en acteurs

 • David Twohy portrait

  David Twohy

  Director

 • Timothy Olyphant portrait

  Timothy Olyphant

  Actor

 • Steve Zahn portrait

  Steve Zahn

  Actor

 • Milla Jovovich portrait

  Milla Jovovich

  Actor

 • Kiele Sanchez portrait

  Kiele Sanchez

  Actor

 • Dale Dickey portrait

  Dale Dickey

  Actor

A Perfect Getaway

A Perfect Getaway streamen

A Perfect Getaway streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

A Perfect Getaway downloaden

Zin om A Perfect Getaway te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als A Perfect Getaway te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

A Perfect Getaway torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als A Perfect Getaway makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

A Perfect Getaway trailer

Wil je er zeker van zijn dat A Perfect Getaway jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.