A Perfect Getaway
%
65

A Perfect Getaway

Nu kijken

Kijk A Perfect Getaway

Moeite met waar je nou A Perfect Getaway moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Perfect Getaway

Samenvatting

Na hun trouwen, besluiten Cydney en Cliff op huwelijksreis te gaan naar Hawaï. Alles gaat goed en ze hebben de tijd van hun leven tot ze erachter komen dat er net een pasgetrouwd koppel is vermoord op Hawaï en dat de moordenaars waarschijnlijk op hetzelfde deel van Hawaï zitten als zij. Daarna weten Cydney en Cliff niet meer wie van de medetoeristen ze kunnen vertrouwen ...

Regisseur en acteurs

 • David Twohy portrait

  David Twohy

  Director

 • Timothy Olyphant portrait

  Timothy Olyphant

  Actor

 • Steve Zahn portrait

  Steve Zahn

  Actor

 • Milla Jovovich portrait

  Milla Jovovich

  Actor

 • Kiele Sanchez portrait

  Kiele Sanchez

  Actor

 • Dale Dickey portrait

  Dale Dickey

  Actor

A Perfect Getaway

Wil je A Perfect Getaway kijken? De movie van David Twohy uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Perfect Getaway op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Perfect Getaway met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Perfect Getaway downloaden

Het downloaden van A Perfect Getaway is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Perfect Getaway ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Perfect Getaway streamen

Het streamen van A Perfect Getaway heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Perfect Getaway online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Perfect Getaway kijkt. Ideaal!

A Perfect Getaway torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Perfect Getaway. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Perfect Getaway trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Perfect Getaway voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.