A Perfect Man
%
52

A Perfect Man

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Perfect Man

Moeite met waar je nou A Perfect Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A Perfect Man

Samenvatting

A philandering husband unknowingly falls back in love with his wife over the phone when she pretends to be another woman.

Regisseur en acteurs

 • Kees Van Oostrum portait

  Kees Van Oostrum

  Director

 • Jeanne Tripplehorn portait

  Jeanne Tripplehorn

  Nina

 • Liev Schreiber portait

  Liev Schreiber

  James

 • Joelle Carter portait

  Joelle Carter

  Lynn

 • Louise Fletcher portait

  Louise Fletcher

  Abbie

 • Huub Stapel portait

  Huub Stapel

  Pieter

 • Katie Carr portait

  Katie Carr

  Laura

 • Renée Soutendijk portait

  Renée Soutendijk

  Martha

 • Yannick van de Velde portait

  Yannick van de Velde

  Tristan

 • Michael Pas portait

  Michael Pas

  Winston

Trailers

A Perfect Man

Zin om A Perfect Man lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Perfect Man te bekijken voor je op een rijtje.

A Perfect Man downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Perfect Man downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Perfect Man. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Perfect Man er ook in SD heel goed uit.

A Perfect Man streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Perfect Man net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Perfect Man hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Perfect Man helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Perfect Man torrent

Denk je dat je om A Perfect Man te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Perfect Man trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Perfect Man de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.