A Perfect Stranger

A Perfect Stranger

Nu kijken

Kijk A Perfect Stranger

Moeite met waar je nou A Perfect Stranger moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Perfect Stranger

Samenvatting

De beeldschone Raphaella is getrouwd met de veel oudere, rijke John. Ze zijn dolgelukkig met elkaar tot het moment dat John een beroerte krijgt. Hierdoor kan hij haast niets meer en heeft hij niet lang meer te leven.

Regisseur en acteurs

 • Michael Miller portrait

  Michael Miller

  Director

 • Robert Urich portait

  Robert Urich

  Alex Hale

 • Stacy Haiduk portait

  Stacy Haiduk

  Raphaella Phillips

 • Darren McGavin portait

  Darren McGavin

  John Henry Phillips

 • Susan Sullivan portait

  Susan Sullivan

  Kaye

 • Marion Ross portait

  Marion Ross

  Charlotte Brandon

 • Holly Marie Combs portait

  Holly Marie Combs

  Amanda Hale

 • George R. Robertson portait

  George R. Robertson

  Richard Lance

A Perfect Stranger

Wil je A Perfect Stranger kijken? De movie van Michael Miller uit 1994 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Perfect Stranger op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Perfect Stranger met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Perfect Stranger downloaden

Het downloaden van A Perfect Stranger is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Perfect Stranger ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Perfect Stranger streamen

Het streamen van A Perfect Stranger heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Perfect Stranger online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Perfect Stranger kijkt. Ideaal!

A Perfect Stranger torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Perfect Stranger. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Perfect Stranger trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Perfect Stranger voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.