A Perfect Stranger
%
23

A Perfect Stranger

Kijk A Perfect Stranger

Moeite met waar je nou A Perfect Stranger moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De beeldschone Raphaella is getrouwd met de veel oudere, rijke John. Ze zijn dolgelukkig met elkaar tot het moment dat John een beroerte krijgt. Hierdoor kan hij haast niets meer en heeft hij niet lang meer te leven.

Regisseur en acteurs

 • Michael Miller portrait

  Michael Miller

  Director

 • Robert Urich portait

  Robert Urich

  Alex Hale

 • Stacy Haiduk portait

  Stacy Haiduk

  Raphaella Phillips

 • Darren McGavin portait

  Darren McGavin

  John Henry Phillips

 • Susan Sullivan portait

  Susan Sullivan

  Kaye

 • Marion Ross portait

  Marion Ross

  Charlotte Brandon

 • Holly Marie Combs portait

  Holly Marie Combs

  Amanda Hale

 • George R. Robertson portait

  George R. Robertson

  Richard Lance

A Perfect Stranger

A Perfect Stranger streamen

A Perfect Stranger streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

A Perfect Stranger downloaden

Zin om A Perfect Stranger te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als A Perfect Stranger te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

A Perfect Stranger torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als A Perfect Stranger makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

A Perfect Stranger trailer

Wil je er zeker van zijn dat A Perfect Stranger jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.