A Piece of the Action
%
65

A Piece of the Action

Bekijk de trailer

Kijk A Piece of the Action

Moeite met waar je nou A Piece of the Action moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

How does retired cop Joshua Burke (James Earl Jones) get two career criminals, Manny Durrell (Sidney Poitier) and Dave Anderson (Bill Cosby), to follow the straight and narrow? Con them into helping juvenile delinquents turn over a new leaf. But how? Burke has never been able to nail the duo, but he uses what he knows of their seedy past to blackmail them into volunteering.

Regisseur en acteurs

 • Sidney Poitier portait

  Sidney Poitier

  Director

 • Sidney Poitier portait

  Sidney Poitier

  Manny Durrell

 • Bill Cosby portait

  Bill Cosby

  Dave Anderson

 • James Earl Jones portait

  James Earl Jones

  Joshua Burke

 • Denise Nicholas portait

  Denise Nicholas

  Lila French

 • Hope Clarke portait

  Hope Clarke

  Sarah Thomas

 • Tracy Reed portait

  Tracy Reed

  Nikki McLean

 • Ja'net DuBois portait

  Ja'net DuBois

  Nellie Bond

 • Titos Vandis portait

  Titos Vandis

  Bruno

 • Frances Foster portait

  Frances Foster

  Bea Quitman

 • Jason Evers portait

  Jason Evers

  Ty Shorter

 • Marc Lawrence portait

  Marc Lawrence

  Louie

Trailers

A Piece of the Action

Zin om A Piece of the Action lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Piece of the Action te bekijken voor je op een rijtje.

A Piece of the Action downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Piece of the Action downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Piece of the Action. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Piece of the Action er ook in SD heel goed uit.

A Piece of the Action streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Piece of the Action net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Piece of the Action hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Piece of the Action helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Piece of the Action torrent

Denk je dat je om A Piece of the Action te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Piece of the Action trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Piece of the Action de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.