A Piece of the Action
%
65

A Piece of the Action

Bekijk de trailer

Kijk A Piece of the Action

Moeite met waar je nou A Piece of the Action moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

How does retired cop Joshua Burke (James Earl Jones) get two career criminals, Manny Durrell (Sidney Poitier) and Dave Anderson (Bill Cosby), to follow the straight and narrow? Con them into helping juvenile delinquents turn over a new leaf. But how? Burke has never been able to nail the duo, but he uses what he knows of their seedy past to blackmail them into volunteering.

Regisseur en acteurs

 • Sidney Poitier portait

  Sidney Poitier

  Director

 • Sidney Poitier portait

  Sidney Poitier

  Manny Durrell

 • Bill Cosby portait

  Bill Cosby

  Dave Anderson

 • James Earl Jones portait

  James Earl Jones

  Joshua Burke

 • Denise Nicholas portait

  Denise Nicholas

  Lila French

 • Hope Clarke portrait

  Hope Clarke

  Sarah Thomas

 • Tracy Reed portait

  Tracy Reed

  Nikki McLean

 • Ja'net DuBois portait

  Ja'net DuBois

  Nellie Bond

 • Titos Vandis portait

  Titos Vandis

  Bruno

 • Frances Foster portrait

  Frances Foster

  Bea Quitman

 • Jason Evers portait

  Jason Evers

  Ty Shorter

 • Marc Lawrence portait

  Marc Lawrence

  Louie

Trailers

A Piece of the Action

Wil je A Piece of the Action kijken? De movie van Sidney Poitier uit 1977 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Piece of the Action op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Piece of the Action met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Piece of the Action downloaden

Het downloaden van A Piece of the Action is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Piece of the Action ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Piece of the Action streamen

Het streamen van A Piece of the Action heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Piece of the Action online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Piece of the Action kijkt. Ideaal!

A Piece of the Action torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Piece of the Action. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Piece of the Action trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Piece of the Action voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.