A Portrait of Arshile
%
39

A Portrait of Arshile

Kijk A Portrait of Arshile

Moeite met waar je nou A Portrait of Arshile moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Egoyan juxtaposes home-video images of his son Arshile with a self-portrait of the famed Armenian artist, Arshile Gorky; Egoyan narrates in English, while his wife narrates in Armenian. The self-portrait made from a photo of the artist as a child at the time of the great massacre of the Armenians is used as a focus for meditations on the nature of self-awareness, artistic expression, and the relationship between the artist and the viewer.

A Portrait of Arshile

Wil je A Portrait of Arshile kijken? De movie vanuit 1995 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Portrait of Arshile op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Portrait of Arshile met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Portrait of Arshile downloaden

Het downloaden van A Portrait of Arshile is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Portrait of Arshile ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Portrait of Arshile streamen

Het streamen van A Portrait of Arshile heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Portrait of Arshile online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Portrait of Arshile kijkt. Ideaal!

A Portrait of Arshile torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Portrait of Arshile. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Portrait of Arshile trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Portrait of Arshile voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.