A Portrait of Arshile
%
39

A Portrait of Arshile

Kijk A Portrait of Arshile

Moeite met waar je nou A Portrait of Arshile moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Egoyan juxtaposes home-video images of his son Arshile with a self-portrait of the famed Armenian artist, Arshile Gorky; Egoyan narrates in English, while his wife narrates in Armenian. The self-portrait made from a photo of the artist as a child at the time of the great massacre of the Armenians is used as a focus for meditations on the nature of self-awareness, artistic expression, and the relationship between the artist and the viewer.

A Portrait of Arshile

Zin om A Portrait of Arshile lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Portrait of Arshile te bekijken voor je op een rijtje.

A Portrait of Arshile downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Portrait of Arshile downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Portrait of Arshile. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Portrait of Arshile er ook in SD heel goed uit.

A Portrait of Arshile streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Portrait of Arshile net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Portrait of Arshile hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Portrait of Arshile helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Portrait of Arshile torrent

Denk je dat je om A Portrait of Arshile te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Portrait of Arshile trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Portrait of Arshile de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.