A Punch to Revenge
%
44

A Punch to Revenge

Kijk A Punch to Revenge

Moeite met waar je nou A Punch to Revenge moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A crippled man with an invalid son, is so greedy that he forces his wife into prostitution. Then, he makes a deal with a crime boss to pull a big heist and invites his friends from China to help. Meanwhile, Miss Fan (Yukari Oshima), the social worker who attends to Eddy, takes a liking to police officer Peter Lee (Ben Lam). The heist goes awry, and the couple gets involved in bringing the bad guys to justice. A tale of betrayal and revenge, in which law prevails at a great personal cost of its agents.

A Punch to Revenge

Wil je A Punch to Revenge kijken? De movie vanuit 1989 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Punch to Revenge op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Punch to Revenge met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Punch to Revenge downloaden

Het downloaden van A Punch to Revenge is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Punch to Revenge ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Punch to Revenge streamen

Het streamen van A Punch to Revenge heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Punch to Revenge online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Punch to Revenge kijkt. Ideaal!

A Punch to Revenge torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Punch to Revenge. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Punch to Revenge trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Punch to Revenge voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.