A Quiet Place
%
72

A Quiet Place

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Quiet Place

Moeite met waar je nou A Quiet Place moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Quiet Place

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

In deze post-apocalyptische thriller worden Emily Blunt en John Krasinski gedwongen om in stilte te leven zodat ze niet gevonden kunnen worden door monsters met een ultragevoelig gehoor.

Regisseur en acteurs

 • John Krasinski portrait

  John Krasinski

  Director

 • Emily Blunt portrait

  Emily Blunt

  Actor

 • John Krasinski portrait

  John Krasinski

  Actor

 • Noah Jupe portrait

  Noah Jupe

  Actor

 • Millicent Simmonds portrait

  Millicent Simmonds

  Actor

Trailers

A Quiet Place

Wil je A Quiet Place kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

A Quiet Place streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je A Quiet Place niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je A Quiet Place zelfs gratis bekijken.

A Quiet Place downloaden

Wil je A Quiet Place ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je A Quiet Place overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

A Quiet Place torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van A Quiet Place is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

A Quiet Place trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of A Quiet Place de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.