A Quiet Place
%
72

A Quiet Place

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Quiet Place

Moeite met waar je nou A Quiet Place moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Quiet Place

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

In deze post-apocalyptische thriller worden Emily Blunt en John Krasinski gedwongen om in stilte te leven zodat ze niet gevonden kunnen worden door monsters met een ultragevoelig gehoor.

Regisseur en acteurs

 • John Krasinski portrait

  John Krasinski

  Director

 • Emily Blunt portrait

  Emily Blunt

  Actor

 • John Krasinski portrait

  John Krasinski

  Actor

 • Noah Jupe portrait

  Noah Jupe

  Actor

 • Millicent Simmonds portrait

  Millicent Simmonds

  Actor

Trailers

A Quiet Place

Zin om A Quiet Place lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Quiet Place te bekijken voor je op een rijtje.

A Quiet Place downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Quiet Place downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Quiet Place. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Quiet Place er ook in SD heel goed uit.

A Quiet Place streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Quiet Place net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Quiet Place hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Quiet Place helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Quiet Place torrent

Denk je dat je om A Quiet Place te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Quiet Place trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Quiet Place de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.