A Quiet Place
%
72

A Quiet Place

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Quiet Place

Moeite met waar je nou A Quiet Place moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Quiet Place

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

In this terrifyingly suspenseful thriller, a family must navigate their lives in silence to avoid mysterious creatures that hunt by sound. Knowing that even the slightest whisper or footstep can bring death, Evelyn (Emily Blunt) and Lee (John Krasinski) Abbott are determined to find a way to protect their children at all costs while they desperately search for a way to fight back. Hailed by critics and audiences around the world, experience the must-see movie of the year.

Regisseur en acteurs

 • John Krasinski portrait

  John Krasinski

  Director

 • Emily Blunt portrait

  Emily Blunt

  Actor

 • John Krasinski portrait

  John Krasinski

  Actor

 • Noah Jupe portrait

  Noah Jupe

  Actor

 • Millicent Simmonds portrait

  Millicent Simmonds

  Actor

Trailers

A Quiet Place

Wil je A Quiet Place kijken? De movie van John Krasinski uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Quiet Place op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Quiet Place met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Quiet Place downloaden

Het downloaden van A Quiet Place is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Quiet Place ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Quiet Place streamen

Het streamen van A Quiet Place heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Quiet Place online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Quiet Place kijkt. Ideaal!

A Quiet Place torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Quiet Place. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Quiet Place trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Quiet Place voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.