A Rainy Day in New York

A Rainy Day in New York

Bekijk de trailer

Kijk A Rainy Day in New York

Moeite met waar je nou A Rainy Day in New York moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 29-08-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

A Rainy Day In New York is Woody Allens vijftigste film als regisseur en scenarist. Met een sterrencast bestaande uit o.a. Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna en Liev Schreiber, vertelt de romantische komedie het verhaal van een jong stel dat zich verheugt op een speciaal weekend in New York, weg van de universiteit waar ze allebei studeren. Maar dan verandert hun weekend in een ingewikkelde puinhoop. De film is de derde samenwerking tussen Allen en de vermaarde, met een Oscar bekroonde cameraman Vittorio Storaro.

Regisseur en acteurs

 • Woody Allen portait

  Woody Allen

  Director

 • Timothée Chalamet portait

  Timothée Chalamet

  Actor

 • Elle Fanning portait

  Elle Fanning

  Actor

 • Selena Gomez portait

  Selena Gomez

  Actor

 • Jude Law portait

  Jude Law

  Actor

 • Liev Schreiber portait

  Liev Schreiber

  Actor

 • Rebecca Hall portait

  Rebecca Hall

  Actor

 • Diego Luna portait

  Diego Luna

  Actor

 • Suki Waterhouse portait

  Suki Waterhouse

  Actor

 • Cherry Jones portait

  Cherry Jones

  Actor

 • Kelly Rohrbach portait

  Kelly Rohrbach

  Actor

 • Annaleigh Ashford portait

  Annaleigh Ashford

  Actor

 • Will Rogers portait

  Will Rogers

  Actor

Trailers

A Rainy Day in New York

Op zoek naar A Rainy Day in New York? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

A Rainy Day in New York streamen

Het streamen van movies als A Rainy Day in New York heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als A Rainy Day in New York waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je A Rainy Day in New York dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

A Rainy Day in New York downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als A Rainy Day in New York te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

A Rainy Day in New York torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

A Rainy Day in New York trailer

Weet je nog niet zeker of A Rainy Day in New York jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.