A Rainy Day In New York

A Rainy Day In New York

Bekijk de trailer

Kijk A Rainy Day In New York

Moeite met waar je nou A Rainy Day In New York moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 29-08-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

A Rainy Day In New York is Woody Allens vijftigste film als regisseur en scenarist. Met een sterrencast bestaande uit o.a. Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna en Liev Schreiber, vertelt de romantische komedie het verhaal van een jong stel dat zich verheugt op een speciaal weekend in New York, weg van de universiteit waar ze allebei studeren. Maar dan verandert hun weekend in een ingewikkelde puinhoop. De film is de derde samenwerking tussen Allen en de vermaarde, met een Oscar bekroonde cameraman Vittorio Storaro.

Regisseur en acteurs

 • Woody Allen portait

  Woody Allen

  Director

 • Timothée Chalamet portait

  Timothée Chalamet

  Actor

 • Elle Fanning portait

  Elle Fanning

  Actor

 • Selena Gomez portait

  Selena Gomez

  Actor

 • Jude Law portait

  Jude Law

  Actor

 • Liev Schreiber portait

  Liev Schreiber

  Actor

 • Rebecca Hall portait

  Rebecca Hall

  Actor

 • Diego Luna portait

  Diego Luna

  Actor

 • Suki Waterhouse portait

  Suki Waterhouse

  Actor

 • Cherry Jones portait

  Cherry Jones

  Actor

 • Kelly Rohrbach portait

  Kelly Rohrbach

  Actor

 • Annaleigh Ashford portait

  Annaleigh Ashford

  Actor

 • Will Rogers portait

  Will Rogers

  Actor

Trailers

A Rainy Day In New York

Wil je A Rainy Day In New York kijken? De movie van Woody Allen uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Rainy Day In New York op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Rainy Day In New York met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Rainy Day In New York downloaden

Het downloaden van A Rainy Day In New York is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Rainy Day In New York ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Rainy Day In New York streamen

Het streamen van A Rainy Day In New York heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Rainy Day In New York online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Rainy Day In New York kijkt. Ideaal!

A Rainy Day In New York torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Rainy Day In New York. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Rainy Day In New York trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Rainy Day In New York voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.