A Raisin in the Sun
%
81

A Raisin in the Sun

Nu kijken

Kijk A Raisin in the Sun

Moeite met waar je nou A Raisin in the Sun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Raisin in the Sun

Samenvatting

Walter Lee Younger is a young man struggling with his station in life. Sharing a tiny apartment with his wife, son, sister and mother, he seems like an imprisoned man. Until, that is, the family gets an unexpected financial windfall...

Regisseur en acteurs

 • Daniel Petrie portrait

  Daniel Petrie

  Director

 • Sidney Poitier portait

  Sidney Poitier

  Walter Lee Younger

 • Claudia McNeil portait

  Claudia McNeil

  Lena Younger

 • Ruby Dee portait

  Ruby Dee

  Ruth Younger

 • Diana Sands portait

  Diana Sands

  Beneatha Younger

 • Louis Gossett, Jr. portait

  Louis Gossett, Jr.

  George Murchison

 • Stephen Perry portrait

  Stephen Perry

  Travis Younger

 • Joel Fluellen portait

  Joel Fluellen

  Bobo

 • Ivan Dixon portait

  Ivan Dixon

  Asagai

 • John Fiedler portait

  John Fiedler

  Mark Lindner

 • Roy Glenn portait

  Roy Glenn

  Willie Harris

 • George DeNormand portait

  George DeNormand

  Employer (uncredited)

 • David Susskind portrait

  David Susskind

  On-screen Trailer Narrator (uncredited)

 • Bob Sweeney portrait

  Bob Sweeney

  Insurance Company Agent (uncredited)

A Raisin in the Sun

Zin om A Raisin in the Sun lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Raisin in the Sun te bekijken voor je op een rijtje.

A Raisin in the Sun downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Raisin in the Sun downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Raisin in the Sun. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Raisin in the Sun er ook in SD heel goed uit.

A Raisin in the Sun streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Raisin in the Sun net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Raisin in the Sun hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Raisin in the Sun helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Raisin in the Sun torrent

Denk je dat je om A Raisin in the Sun te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Raisin in the Sun trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Raisin in the Sun de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.