A Resurrection
%
40

A Resurrection

Nu kijken

Kijk A Resurrection

Moeite met waar je nou A Resurrection moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Resurrection

Samenvatting

Op een doodnormale dag op school gebeurt er iets verschrikkelijks. Een paranormaal begaafd persoon dreigt alle studenten te doden. De begeleidster (Mischa Barton), de schooldirecteur (Michael C. Duncan) en een lokale politieagent (Devon Sawa) moeten dit zien te voorkomen.

Regisseur en acteurs

 • Matt Orlando portrait

  Matt Orlando

  Director

 • Mischa Barton portait

  Mischa Barton

  Jessie

 • Devon Sawa portait

  Devon Sawa

  Travis

 • Michael Clarke Duncan portait

  Michael Clarke Duncan

  Addison

A Resurrection

Zin om A Resurrection lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Resurrection te bekijken voor je op een rijtje.

A Resurrection downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Resurrection downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Resurrection. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Resurrection er ook in SD heel goed uit.

A Resurrection streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Resurrection net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Resurrection hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Resurrection helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Resurrection torrent

Denk je dat je om A Resurrection te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Resurrection trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Resurrection de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.