A Resurrection
%
40

A Resurrection

Nu kijken

Kijk A Resurrection

Moeite met waar je nou A Resurrection moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Resurrection

Samenvatting

Op een doodnormale dag op school gebeurt er iets verschrikkelijks. Een paranormaal begaafd persoon dreigt alle studenten te doden. De begeleidster (Mischa Barton), de schooldirecteur (Michael C. Duncan) en een lokale politieagent (Devon Sawa) moeten dit zien te voorkomen.

Regisseur en acteurs

 • Matt Orlando portrait

  Matt Orlando

  Director

 • Mischa Barton portait

  Mischa Barton

  Jessie

 • Devon Sawa portait

  Devon Sawa

  Travis

 • Michael Clarke Duncan portait

  Michael Clarke Duncan

  Addison

A Resurrection

Veel gehoord over A Resurrection en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Resurrection heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Resurrection streamen

Wil je A Resurrection, de movie met Mischa Barton, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Resurrection zelfs gratis kijken.

A Resurrection downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Resurrection ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Resurrection er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Resurrection torrent

Op zoek naar een torrent van A Resurrection? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Resurrection te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Resurrection trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Resurrection. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.