A Resurrection
%
40

A Resurrection

Nu kijken

Kijk A Resurrection

Moeite met waar je nou A Resurrection moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Resurrection

Samenvatting

Op een doodnormale dag op school gebeurt er iets verschrikkelijks. Een paranormaal begaafd persoon dreigt alle studenten te doden. De begeleidster (Mischa Barton), de schooldirecteur (Michael C. Duncan) en een lokale politieagent (Devon Sawa) moeten dit zien te voorkomen.

Regisseur en acteurs

 • Matt Orlando portrait

  Matt Orlando

  Director

 • Mischa Barton portait

  Mischa Barton

  Jessie

 • Devon Sawa portait

  Devon Sawa

  Travis

 • Michael Clarke Duncan portait

  Michael Clarke Duncan

  Addison

A Resurrection

Wil je A Resurrection kijken? De movie van Matt Orlando uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Resurrection op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Resurrection met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Resurrection downloaden

Het downloaden van A Resurrection is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Resurrection ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Resurrection streamen

Het streamen van A Resurrection heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Resurrection online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Resurrection kijkt. Ideaal!

A Resurrection torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Resurrection. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Resurrection trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Resurrection voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.