A Resurrection
%
40

A Resurrection

Nu kijken

Kijk A Resurrection

Moeite met waar je nou A Resurrection moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Resurrection

Samenvatting

Op een doodnormale dag op school gebeurt er iets verschrikkelijks. Een paranormaal begaafd persoon dreigt alle studenten te doden. De begeleidster (Mischa Barton), de schooldirecteur (Michael C. Duncan) en een lokale politieagent (Devon Sawa) moeten dit zien te voorkomen.

Regisseur en acteurs

 • Matt Orlando portrait

  Matt Orlando

  Director

 • Mischa Barton portait

  Mischa Barton

  Jessie

 • Devon Sawa portait

  Devon Sawa

  Travis

 • Michael Clarke Duncan portait

  Michael Clarke Duncan

  Addison

A Resurrection

Benieuwd naar A Resurrection? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Resurrection kunt bekijken.

A Resurrection streamen

Wil je A Resurrection streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Resurrection gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Resurrection downloaden

movies als A Resurrection kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Resurrection. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Resurrection. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Resurrection torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Resurrection te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Resurrection trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Resurrection je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!