A Rising Tide
%
63

A Rising Tide

Nu kijken

Kijk A Rising Tide

Moeite met waar je nou A Rising Tide moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Rising Tide

Samenvatting

Jonge chefkok Sam kookt de sterren van de hemel in het restaurant van zijn familie totdat orkaan Sandy roet in het eten gooit. Sam moet helemaal opnieuw beginnen en zijn leven wordt nog lastiger wanneer hij als een blok valt voor Sarah.

Regisseur en acteurs

 • Hunter Parrish portait

  Hunter Parrish

  Sam

 • Ashley Hinshaw portait

  Ashley Hinshaw

  Sarah

 • Tim Daly portait

  Tim Daly

  Tom Blake

 • Quincy Chad portrait

  Quincy Chad

  Agente Williams

 • Owen Drake portait

  Owen Drake

  Josh

 • Caroline Gottlieb portrait

  Caroline Gottlieb

  Alex

A Rising Tide

Veel gehoord over A Rising Tide en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Rising Tide heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Rising Tide streamen

Wil je A Rising Tide, de movie met Hunter Parrish, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Rising Tide zelfs gratis kijken.

A Rising Tide downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Rising Tide ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Rising Tide er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Rising Tide torrent

Op zoek naar een torrent van A Rising Tide? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Rising Tide te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Rising Tide trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Rising Tide. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.