A Rising Tide
%
63

A Rising Tide

Nu kijken

Kijk A Rising Tide

Moeite met waar je nou A Rising Tide moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Rising Tide

Samenvatting

Jonge chefkok Sam kookt de sterren van de hemel in het restaurant van zijn familie totdat orkaan Sandy roet in het eten gooit. Sam moet helemaal opnieuw beginnen en zijn leven wordt nog lastiger wanneer hij als een blok valt voor Sarah.

Regisseur en acteurs

 • Hunter Parrish portait

  Hunter Parrish

  Sam

 • Ashley Hinshaw portait

  Ashley Hinshaw

  Sarah

 • Tim Daly portait

  Tim Daly

  Tom Blake

 • Quincy Chad portrait

  Quincy Chad

  Agente Williams

 • Owen Drake portait

  Owen Drake

  Josh

 • Caroline Gottlieb portrait

  Caroline Gottlieb

  Alex

A Rising Tide

Zin om A Rising Tide lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Rising Tide te bekijken voor je op een rijtje.

A Rising Tide downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Rising Tide downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Rising Tide. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Rising Tide er ook in SD heel goed uit.

A Rising Tide streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Rising Tide net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Rising Tide hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Rising Tide helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Rising Tide torrent

Denk je dat je om A Rising Tide te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Rising Tide trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Rising Tide de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.