A Rising Tide
%
63

A Rising Tide

Nu kijken

Kijk A Rising Tide

Moeite met waar je nou A Rising Tide moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Rising Tide

Samenvatting

Jonge chefkok Sam kookt de sterren van de hemel in het restaurant van zijn familie totdat orkaan Sandy roet in het eten gooit. Sam moet helemaal opnieuw beginnen en zijn leven wordt nog lastiger wanneer hij als een blok valt voor Sarah.

Regisseur en acteurs

 • Hunter Parrish portait

  Hunter Parrish

  Sam

 • Ashley Hinshaw portait

  Ashley Hinshaw

  Sarah

 • Tim Daly portait

  Tim Daly

  Tom Blake

 • Quincy Chad portrait

  Quincy Chad

  Agente Williams

 • Owen Drake portait

  Owen Drake

  Josh

 • Caroline Gottlieb portrait

  Caroline Gottlieb

  Alex

A Rising Tide

Benieuwd naar A Rising Tide? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Rising Tide kunt bekijken.

A Rising Tide streamen

Wil je A Rising Tide streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Rising Tide gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Rising Tide downloaden

movies als A Rising Tide kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Rising Tide. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Rising Tide. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Rising Tide torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Rising Tide te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Rising Tide trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Rising Tide je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!