A Rising Tide
%
63

A Rising Tide

Nu kijken

Kijk A Rising Tide

Moeite met waar je nou A Rising Tide moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Rising Tide

Samenvatting

Jonge chefkok Sam kookt de sterren van de hemel in het restaurant van zijn familie totdat orkaan Sandy roet in het eten gooit. Sam moet helemaal opnieuw beginnen en zijn leven wordt nog lastiger wanneer hij als een blok valt voor Sarah.

Regisseur en acteurs

 • Hunter Parrish portait

  Hunter Parrish

  Sam

 • Ashley Hinshaw portait

  Ashley Hinshaw

  Sarah

 • Tim Daly portait

  Tim Daly

  Tom Blake

 • Quincy Chad portrait

  Quincy Chad

  Agente Williams

 • Owen Drake portait

  Owen Drake

  Josh

 • Caroline Gottlieb portrait

  Caroline Gottlieb

  Alex

A Rising Tide

Wil je A Rising Tide kijken? De movie van Hunter Parrish uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Rising Tide op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Rising Tide met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Rising Tide downloaden

Het downloaden van A Rising Tide is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Rising Tide ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Rising Tide streamen

Het streamen van A Rising Tide heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Rising Tide online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Rising Tide kijkt. Ideaal!

A Rising Tide torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Rising Tide. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Rising Tide trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Rising Tide voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.