A River Runs Through It
%
73

A River Runs Through It

Bekijk de trailer

Kijk A River Runs Through It

Moeite met waar je nou A River Runs Through It moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A River Runs Through is a cinematographically stunning true story of Norman Maclean. The story follows Norman and his brother Paul through the experiences of life and growing up, and how their love of fly fishing keeps them together despite varying life circumstances in the untamed west of Montana in the 1920's.

Regisseur en acteurs

 • Robert Redford portait

  Robert Redford

  Director

 • Brad Pitt portait

  Brad Pitt

  Paul Maclean

 • Craig Sheffer portait

  Craig Sheffer

  Norman Maclean

 • Tom Skerritt portait

  Tom Skerritt

  Rev. Maclean

 • Brenda Blethyn portait

  Brenda Blethyn

  Mrs. Maclean

 • Edie McClurg portait

  Edie McClurg

  Mrs. Burns

 • Stephen Shellen portait

  Stephen Shellen

  Neal Burns

 • Vann Gravage portait

  Vann Gravage

  Young Paul

 • Susan Traylor portait

  Susan Traylor

  Rawhide

 • Nicole Burdette portait

  Nicole Burdette

  Mabel

 • Emily Lloyd portait

  Emily Lloyd

  Jessie Burns

 • William Hootkins portait

  William Hootkins

  Murphy

 • Joseph Gordon-Levitt portait

  Joseph Gordon-Levitt

  Young Norman

Trailers

A River Runs Through It

Op zoek naar A River Runs Through It? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

A River Runs Through It streamen

Het streamen van movies als A River Runs Through It heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als A River Runs Through It waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je A River Runs Through It dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

A River Runs Through It downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als A River Runs Through It te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

A River Runs Through It torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

A River Runs Through It trailer

Weet je nog niet zeker of A River Runs Through It jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.