A Royal Affair
%
76

A Royal Affair

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Royal Affair

Moeite met waar je nou A Royal Affair moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Royal Affair

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Prinses Caroline Mathilde wordt op 15-jarige leeftijd uitgehuwelijkt aan de schizofrene Deense koning Christian VII. Van een sprookjeshuwelijk is geen sprake als blijkt dat alleen huisarts Johann Friedrich Struensee tot de krankzinnige koning door kan dringen. Bewust van zijn positie, grijpt idealist Struensee de kans om via de koning de ouderwetse regelgeving van Denemarken te veranderen. Hij zet echter alles op het spel wanneer er een hartstochtelijke romance tussen hem en de koningin ontstaat. Een verboden liefde die het begin van een revolutie betekent en het land voorgoed zal veranderen.

Regisseur en acteurs

 • Nikolaj Arcel portait

  Nikolaj Arcel

  Director

 • Mads Mikkelsen portait

  Mads Mikkelsen

  Johann Friedrich Struensee

 • David Dencik portait

  David Dencik

  Ove Høegh-Guldberg

 • Alicia Vikander portait

  Alicia Vikander

  Caroline Mathilde

 • Mikkel Boe Følsgaard portait

  Mikkel Boe Følsgaard

  Christian VII

 • Trine Dyrholm portait

  Trine Dyrholm

  Juliane Marie

 • Thomas W. Gabrielsson portait

  Thomas W. Gabrielsson

  Schack Carl Rantzau

 • William Jøhnk Nielsen portrait

  William Jøhnk Nielsen

  Frederik VI

 • Cyron Melville portait

  Cyron Melville

  Enevold Brandt

 • Laura Bro portait

  Laura Bro

  Louise von Plessen

Trailers

A Royal Affair

Zin om A Royal Affair lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Royal Affair te bekijken voor je op een rijtje.

A Royal Affair downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Royal Affair downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Royal Affair. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Royal Affair er ook in SD heel goed uit.

A Royal Affair streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Royal Affair net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Royal Affair hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Royal Affair helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Royal Affair torrent

Denk je dat je om A Royal Affair te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Royal Affair trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Royal Affair de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.