The Royal Night Out
%
65

The Royal Night Out

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Royal Night Out

Moeite met waar je nou The Royal Night Out moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Royal Night Out

Samenvatting

Als op 8 mei 1945 de vrede in Europa wordt getekend en het volksfeest losbarst, mogen de Engelse prinsessen Elizabeth en Margaret bij hoge uitzondering van hun ouders, Koningin Elizabeth en Koning George VI, zich mengen in het feestgedruis. Al snel raken ze niet alleen hun chaperonnes kwijt, maar ook elkaar. Wat volgt is een avond vol spanning, gevaar en romantiek. Ze beleven een nacht die ze niet snel zullen vergeten.

Regisseur en acteurs

 • Julian Jarrold portait

  Julian Jarrold

  Director

 • Sarah Gadon portait

  Sarah Gadon

  Princess Elizabeth

 • Bel Powley portait

  Bel Powley

  Princess Margaret

 • Emily Watson portait

  Emily Watson

  Queen Elizabeth

 • Rupert Everett portait

  Rupert Everett

  King George

 • Jack Reynor portait

  Jack Reynor

  Jack

 • Roger Allam portait

  Roger Allam

  Gangster

 • Ruth Sheen portait

  Ruth Sheen

  Jack's Mum

 • Jack Laskey portait

  Jack Laskey

  Captain Pryce

 • Jack Gordon portait

  Jack Gordon

  Lieutenant Burridge

Trailers

The Royal Night Out

Benieuwd naar The Royal Night Out? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Royal Night Out kunt bekijken.

The Royal Night Out streamen

Wil je The Royal Night Out streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Royal Night Out gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Royal Night Out downloaden

movies als The Royal Night Out kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Royal Night Out. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Royal Night Out. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Royal Night Out torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Royal Night Out te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Royal Night Out trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Royal Night Out je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!