A Royal Night Out
%
65

A Royal Night Out

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Royal Night Out

Moeite met waar je nou A Royal Night Out moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Royal Night Out

Samenvatting

Als op 8 mei 1945 de vrede in Europa wordt getekend en het volksfeest losbarst, mogen de Engelse prinsessen Elizabeth en Margaret bij hoge uitzondering van hun ouders, Koningin Elizabeth en Koning George VI, zich mengen in het feestgedruis. Al snel raken ze niet alleen hun chaperonnes kwijt, maar ook elkaar. Wat volgt is een avond vol spanning, gevaar en romantiek. Ze beleven een nacht die ze niet snel zullen vergeten.

Regisseur en acteurs

 • Julian Jarrold portait

  Julian Jarrold

  Director

 • Sarah Gadon portait

  Sarah Gadon

  Princess Elizabeth

 • Bel Powley portait

  Bel Powley

  Princess Margaret

 • Emily Watson portait

  Emily Watson

  Queen Elizabeth

 • Rupert Everett portait

  Rupert Everett

  King George

 • Jack Reynor portait

  Jack Reynor

  Jack

 • Roger Allam portait

  Roger Allam

  Gangster

 • Ruth Sheen portait

  Ruth Sheen

  Jack's Mum

 • Jack Laskey portait

  Jack Laskey

  Captain Pryce

 • Jack Gordon portait

  Jack Gordon

  Lieutenant Burridge

Trailers

A Royal Night Out

Zin om A Royal Night Out lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Royal Night Out te bekijken voor je op een rijtje.

A Royal Night Out downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Royal Night Out downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Royal Night Out. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Royal Night Out er ook in SD heel goed uit.

A Royal Night Out streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Royal Night Out net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Royal Night Out hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Royal Night Out helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Royal Night Out torrent

Denk je dat je om A Royal Night Out te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Royal Night Out trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Royal Night Out de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.