The Royal Night Out
%
65

The Royal Night Out

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Royal Night Out

Moeite met waar je nou The Royal Night Out moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Royal Night Out

Samenvatting

Als op 8 mei 1945 de vrede in Europa wordt getekend en het volksfeest losbarst, mogen de Engelse prinsessen Elizabeth en Margaret bij hoge uitzondering van hun ouders, Koningin Elizabeth en Koning George VI, zich mengen in het feestgedruis. Al snel raken ze niet alleen hun chaperonnes kwijt, maar ook elkaar. Wat volgt is een avond vol spanning, gevaar en romantiek. Ze beleven een nacht die ze niet snel zullen vergeten.

Regisseur en acteurs

 • Julian Jarrold portait

  Julian Jarrold

  Director

 • Sarah Gadon portait

  Sarah Gadon

  Princess Elizabeth

 • Bel Powley portait

  Bel Powley

  Princess Margaret

 • Emily Watson portait

  Emily Watson

  Queen Elizabeth

 • Rupert Everett portait

  Rupert Everett

  King George

 • Jack Reynor portait

  Jack Reynor

  Jack

 • Roger Allam portait

  Roger Allam

  Gangster

 • Ruth Sheen portait

  Ruth Sheen

  Jack's Mum

 • Jack Laskey portait

  Jack Laskey

  Captain Pryce

 • Jack Gordon portait

  Jack Gordon

  Lieutenant Burridge

Trailers

The Royal Night Out

Veel gehoord over The Royal Night Out en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Royal Night Out heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Royal Night Out streamen

Wil je The Royal Night Out, de movie met Sarah Gadon, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Royal Night Out zelfs gratis kijken.

The Royal Night Out downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Royal Night Out ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Royal Night Out er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Royal Night Out torrent

Op zoek naar een torrent van The Royal Night Out? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Royal Night Out te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Royal Night Out trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Royal Night Out. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.