Un homme qui crie
%
68

Un homme qui crie

Nu kijken

Kijk Un homme qui crie

Moeite met waar je nou Un homme qui crie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Un homme qui crie

Samenvatting

De zestigjarige Adam, voormalig zwemkampioen, werkt als badmeester in een duur hotel in N’Djamena. Wanneer het hotel wordt overgenomen door Chinese investeerders, wordt hij gedegradeerd tot portier. Zijn baan als badmeester moet hij afstaan aan zijn zoon Abdel. Vernederd door deze situatie, raakt hij vervuld van wrok. In het land (Tsjaad) dreigt intussen een burgeroorlog; rebellen keren zich tegen de regering. Deze vraagt haar burgers een 'oorlogsbijdrage', in de vorm van geld of gevechtskracht. Adam is oud en heeft geen geld: hij heeft alleen zijn zoon. Onder druk van de locale autoriteiten stuurt hij Abdel de oorlog in. Hij krijgt echter al snel last van zijn geweten.

Regisseur en acteurs

 • Mahamat-Saleh Haroun portait

  Mahamat-Saleh Haroun

  Director

 • Youssouf Djaoro portait

  Youssouf Djaoro

  Adam

 • Dioucounda Koma portait

  Dioucounda Koma

  Abdel (as Diouc Koma)

 • Emile Abossolo M'bo portait

  Emile Abossolo M'bo

  Le chef de quartier

 • Hadje Fatime N'Goua portrait

  Hadje Fatime N'Goua

  Mariam

 • Djénéba Koné portrait

  Djénéba Koné

  Djénéba

 • Marius Yelolo portrait

  Marius Yelolo

  David

Un homme qui crie

Veel gehoord over Un homme qui crie en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Un homme qui crie heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Un homme qui crie streamen

Wil je Un homme qui crie, de movie met Youssouf Djaoro, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Un homme qui crie zelfs gratis kijken.

Un homme qui crie downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Un homme qui crie ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Un homme qui crie er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Un homme qui crie torrent

Op zoek naar een torrent van Un homme qui crie? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Un homme qui crie te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Un homme qui crie trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Un homme qui crie. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.