Un homme qui crie
%
68

Un homme qui crie

Nu kijken

Kijk Un homme qui crie

Moeite met waar je nou Un homme qui crie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Un homme qui crie

Samenvatting

De zestigjarige Adam, voormalig zwemkampioen, werkt als badmeester in een duur hotel in N’Djamena. Wanneer het hotel wordt overgenomen door Chinese investeerders, wordt hij gedegradeerd tot portier. Zijn baan als badmeester moet hij afstaan aan zijn zoon Abdel. Vernederd door deze situatie, raakt hij vervuld van wrok. In het land (Tsjaad) dreigt intussen een burgeroorlog; rebellen keren zich tegen de regering. Deze vraagt haar burgers een 'oorlogsbijdrage', in de vorm van geld of gevechtskracht. Adam is oud en heeft geen geld: hij heeft alleen zijn zoon. Onder druk van de locale autoriteiten stuurt hij Abdel de oorlog in. Hij krijgt echter al snel last van zijn geweten.

Regisseur en acteurs

 • Mahamat-Saleh Haroun portait

  Mahamat-Saleh Haroun

  Director

 • Youssouf Djaoro portait

  Youssouf Djaoro

  Adam

 • Dioucounda Koma portait

  Dioucounda Koma

  Abdel (as Diouc Koma)

 • Emile Abossolo M'bo portait

  Emile Abossolo M'bo

  Le chef de quartier

 • Hadje Fatime N'Goua portrait

  Hadje Fatime N'Goua

  Mariam

 • Djénéba Koné portrait

  Djénéba Koné

  Djénéba

 • Marius Yelolo portrait

  Marius Yelolo

  David

Un homme qui crie

Op zoek naar Un homme qui crie? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Un homme qui crie streamen

Het streamen van movies als Un homme qui crie heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Un homme qui crie waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Un homme qui crie dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Un homme qui crie downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Un homme qui crie te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Un homme qui crie torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Un homme qui crie trailer

Weet je nog niet zeker of Un homme qui crie jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.