Un homme qui crie
%
68

Un homme qui crie

Nu kijken

Kijk Un homme qui crie

Moeite met waar je nou Un homme qui crie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Un homme qui crie

Samenvatting

De zestigjarige Adam, voormalig zwemkampioen, werkt als badmeester in een duur hotel in N’Djamena. Wanneer het hotel wordt overgenomen door Chinese investeerders, wordt hij gedegradeerd tot portier. Zijn baan als badmeester moet hij afstaan aan zijn zoon Abdel. Vernederd door deze situatie, raakt hij vervuld van wrok. In het land (Tsjaad) dreigt intussen een burgeroorlog; rebellen keren zich tegen de regering. Deze vraagt haar burgers een 'oorlogsbijdrage', in de vorm van geld of gevechtskracht. Adam is oud en heeft geen geld: hij heeft alleen zijn zoon. Onder druk van de locale autoriteiten stuurt hij Abdel de oorlog in. Hij krijgt echter al snel last van zijn geweten.

Regisseur en acteurs

 • Mahamat-Saleh Haroun portait

  Mahamat-Saleh Haroun

  Director

 • Youssouf Djaoro portait

  Youssouf Djaoro

  Adam

 • Dioucounda Koma portait

  Dioucounda Koma

  Abdel (as Diouc Koma)

 • Emile Abossolo M'bo portait

  Emile Abossolo M'bo

  Le chef de quartier

 • Hadje Fatime N'Goua portrait

  Hadje Fatime N'Goua

  Mariam

 • Djénéba Koné portrait

  Djénéba Koné

  Djénéba

 • Marius Yelolo portrait

  Marius Yelolo

  David

Un homme qui crie

Wil je Un homme qui crie kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Un homme qui crie streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Un homme qui crie niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Un homme qui crie zelfs gratis bekijken.

Un homme qui crie downloaden

Wil je Un homme qui crie ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Un homme qui crie overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Un homme qui crie torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Un homme qui crie is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Un homme qui crie trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Un homme qui crie de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.