Un homme qui crie
%
68

Un homme qui crie

Nu kijken

Kijk Un homme qui crie

Moeite met waar je nou Un homme qui crie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Un homme qui crie

Samenvatting

De zestigjarige Adam, voormalig zwemkampioen, werkt als badmeester in een duur hotel in N’Djamena. Wanneer het hotel wordt overgenomen door Chinese investeerders, wordt hij gedegradeerd tot portier. Zijn baan als badmeester moet hij afstaan aan zijn zoon Abdel. Vernederd door deze situatie, raakt hij vervuld van wrok. In het land (Tsjaad) dreigt intussen een burgeroorlog; rebellen keren zich tegen de regering. Deze vraagt haar burgers een 'oorlogsbijdrage', in de vorm van geld of gevechtskracht. Adam is oud en heeft geen geld: hij heeft alleen zijn zoon. Onder druk van de locale autoriteiten stuurt hij Abdel de oorlog in. Hij krijgt echter al snel last van zijn geweten.

Regisseur en acteurs

 • Mahamat-Saleh Haroun portait

  Mahamat-Saleh Haroun

  Director

 • Youssouf Djaoro portait

  Youssouf Djaoro

  Adam

 • Dioucounda Koma portait

  Dioucounda Koma

  Abdel (as Diouc Koma)

 • Emile Abossolo M'bo portait

  Emile Abossolo M'bo

  Le chef de quartier

 • Hadje Fatime N'Goua portrait

  Hadje Fatime N'Goua

  Mariam

 • Djénéba Koné portrait

  Djénéba Koné

  Djénéba

 • Marius Yelolo portrait

  Marius Yelolo

  David

Un homme qui crie

Un homme qui crie streamen

Un homme qui crie streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Un homme qui crie downloaden

Zin om Un homme qui crie te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Un homme qui crie te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Un homme qui crie torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Un homme qui crie makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Un homme qui crie trailer

Wil je er zeker van zijn dat Un homme qui crie jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.