Un homme qui crie
%
68

Un homme qui crie

Kijk Un homme qui crie

Moeite met waar je nou Un homme qui crie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De zestigjarige Adam, voormalig zwemkampioen, werkt als badmeester in een duur hotel in N’Djamena. Wanneer het hotel wordt overgenomen door Chinese investeerders, wordt hij gedegradeerd tot portier. Zijn baan als badmeester moet hij afstaan aan zijn zoon Abdel. Vernederd door deze situatie, raakt hij vervuld van wrok. In het land (Tsjaad) dreigt intussen een burgeroorlog; rebellen keren zich tegen de regering. Deze vraagt haar burgers een 'oorlogsbijdrage', in de vorm van geld of gevechtskracht. Adam is oud en heeft geen geld: hij heeft alleen zijn zoon. Onder druk van de locale autoriteiten stuurt hij Abdel de oorlog in. Hij krijgt echter al snel last van zijn geweten.

Regisseur en acteurs

 • Mahamat-Saleh Haroun portait

  Mahamat-Saleh Haroun

  Director

 • Youssouf Djaoro portait

  Youssouf Djaoro

  Adam

 • Dioucounda Koma portait

  Dioucounda Koma

  Abdel (as Diouc Koma)

 • Emile Abossolo M'bo portait

  Emile Abossolo M'bo

  Le chef de quartier

 • Hadje Fatime N'Goua portrait

  Hadje Fatime N'Goua

  Mariam

 • Djénéba Koné portrait

  Djénéba Koné

  Djénéba

 • Marius Yelolo portrait

  Marius Yelolo

  David

Un homme qui crie

Benieuwd naar Un homme qui crie? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Un homme qui crie kunt bekijken.

Un homme qui crie streamen

Wil je Un homme qui crie streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Un homme qui crie gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Un homme qui crie downloaden

movies als Un homme qui crie kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Un homme qui crie. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Un homme qui crie. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Un homme qui crie torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Un homme qui crie te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Un homme qui crie trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Un homme qui crie je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!