Une saison en France

Une saison en France

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Une saison en France

Moeite met waar je nou Une saison en France moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Une saison en France

Samenvatting

Abbas, leraar op een middelbare school in de Centraal-Afrikaanse Republiek, vlucht vanwege het oorlogsgeweld met zijn twee kinderen naar Frankrijk. Hij vraagt er politiek asiel aan en werkt ondertussen op de markt. Carole, een Franse vrouw, wordt verliefd op hem en geeft Abbas en zijn kinderen onderdak aan. Wanneer zijn aanvraag wordt afgewezen, staan ze voor een cruciale beslissing.

Regisseur en acteurs

 • Mahamat-Saleh Haroun portait

  Mahamat-Saleh Haroun

  Director

 • Eriq Ebouaney portait

  Eriq Ebouaney

  Abbas Mahadjir

 • Sandrine Bonnaire portait

  Sandrine Bonnaire

  Carole Blaszak

 • Aalayna Lys portrait

  Aalayna Lys

  Asma Mahadjir

 • Ibrahim Burama Darboe portrait

  Ibrahim Burama Darboe

  Yacine Mahadjir

 • Bibi Tanga 	Bibi Tanga portrait

  Bibi Tanga Bibi Tanga

  Etienne Bamingui

 • Léonie Simaga portrait

  Léonie Simaga

  Martine

Trailers

Une saison en France

Benieuwd naar Une saison en France? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Une saison en France kunt bekijken.

Une saison en France streamen

Wil je Une saison en France streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Une saison en France gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Une saison en France downloaden

movies als Une saison en France kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Une saison en France. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Une saison en France. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Une saison en France torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Une saison en France te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Une saison en France trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Une saison en France je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!