Une saison en France

Une saison en France

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Une saison en France

Moeite met waar je nou Une saison en France moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Une saison en France

Samenvatting

Abbas, leraar op een middelbare school in de Centraal-Afrikaanse Republiek, vlucht vanwege het oorlogsgeweld met zijn twee kinderen naar Frankrijk. Hij vraagt er politiek asiel aan en werkt ondertussen op de markt. Carole, een Franse vrouw, wordt verliefd op hem en geeft Abbas en zijn kinderen onderdak aan. Wanneer zijn aanvraag wordt afgewezen, staan ze voor een cruciale beslissing.

Regisseur en acteurs

 • Mahamat-Saleh Haroun portait

  Mahamat-Saleh Haroun

  Director

 • Eriq Ebouaney portait

  Eriq Ebouaney

  Abbas Mahadjir

 • Sandrine Bonnaire portait

  Sandrine Bonnaire

  Carole Blaszak

 • Aalayna Lys portrait

  Aalayna Lys

  Asma Mahadjir

 • Ibrahim Burama Darboe portrait

  Ibrahim Burama Darboe

  Yacine Mahadjir

 • Bibi Tanga 	Bibi Tanga portrait

  Bibi Tanga Bibi Tanga

  Etienne Bamingui

 • Léonie Simaga portrait

  Léonie Simaga

  Martine

Trailers

Une saison en France

Wil je Une saison en France kijken? De movie van Mahamat-Saleh Haroun uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Une saison en France op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Une saison en France met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Une saison en France downloaden

Het downloaden van Une saison en France is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Une saison en France ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Une saison en France streamen

Het streamen van Une saison en France heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Une saison en France online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Une saison en France kijkt. Ideaal!

Une saison en France torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Une saison en France. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Une saison en France trailer

Bekijk eerst even de trailer van Une saison en France voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.