A Second Chance
%
68

A Second Chance

Nu kijken

Kijk A Second Chance

Moeite met waar je nou A Second Chance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Second Chance

Samenvatting

Politieagenten Andreas en Simon hebben twee hele verschillende levens. Waar Andreas geniet van het leven met zijn mooie vrouw en pasgeboren kind, verlicht Simon de pijn van een gebroken huwelijk door naar stripclubs te gaan en zich te bezatten. Wanneer ze worden opgeroepen om het huis van een junkie-paar te doorzoeken, krijgen hun levens een onverwachte wending. Andreas vindt in het huis een verwaarloosde baby. Door een familiedrama waar Andreas zijn eigen kind verliest, wordt hij tot een keuze gedwongen die hem naar de afgrond leidt, het aan Simon overlatend om de situatie recht te zetten.

Regisseur en acteurs

 • Susanne Bier portait

  Susanne Bier

  Director

 • Nikolaj Coster-Waldau portait

  Nikolaj Coster-Waldau

  Andreas

 • Ulrich Thomsen portait

  Ulrich Thomsen

  Simon

 • Nikolaj Lie Kaas portait

  Nikolaj Lie Kaas

  Tristan

 • Maria Bonnevie portait

  Maria Bonnevie

  Anna

 • Thomas Bo Larsen portait

  Thomas Bo Larsen

  Klaus

 • Peter Haber portait

  Peter Haber

  Gustav

 • Bodil Jørgensen portait

  Bodil Jørgensen

  Retsmediciner

 • Christian Grønvall portait

  Christian Grønvall

  Lastvognschauffør

 • May Andersen portait

  May Andersen

  Sanne

 • Ole Dupont portait

  Ole Dupont

  Begravelsesgæst

 • Molly Blixt Egelind portait

  Molly Blixt Egelind

  Pige på klub

A Second Chance

Benieuwd naar A Second Chance? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Second Chance kunt bekijken.

A Second Chance streamen

Wil je A Second Chance streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Second Chance gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Second Chance downloaden

movies als A Second Chance kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Second Chance. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Second Chance. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Second Chance torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Second Chance te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Second Chance trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Second Chance je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!