A Second Chance
%
68

A Second Chance

Nu kijken

Kijk A Second Chance

Moeite met waar je nou A Second Chance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Second Chance

Samenvatting

Politieagenten Andreas en Simon hebben twee hele verschillende levens. Waar Andreas geniet van het leven met zijn mooie vrouw en pasgeboren kind, verlicht Simon de pijn van een gebroken huwelijk door naar stripclubs te gaan en zich te bezatten. Wanneer ze worden opgeroepen om het huis van een junkie-paar te doorzoeken, krijgen hun levens een onverwachte wending. Andreas vindt in het huis een verwaarloosde baby. Door een familiedrama waar Andreas zijn eigen kind verliest, wordt hij tot een keuze gedwongen die hem naar de afgrond leidt, het aan Simon overlatend om de situatie recht te zetten.

Regisseur en acteurs

 • Susanne Bier portait

  Susanne Bier

  Director

 • Nikolaj Coster-Waldau portait

  Nikolaj Coster-Waldau

  Andreas

 • Ulrich Thomsen portait

  Ulrich Thomsen

  Simon

 • Nikolaj Lie Kaas portait

  Nikolaj Lie Kaas

  Tristan

 • Maria Bonnevie portait

  Maria Bonnevie

  Anna

 • Thomas Bo Larsen portait

  Thomas Bo Larsen

  Klaus

 • Peter Haber portait

  Peter Haber

  Gustav

 • Bodil Jørgensen portait

  Bodil Jørgensen

  Retsmediciner

 • Christian Grønvall portait

  Christian Grønvall

  Lastvognschauffør

 • May Andersen portait

  May Andersen

  Sanne

 • Ole Dupont portait

  Ole Dupont

  Begravelsesgæst

 • Molly Blixt Egelind portait

  Molly Blixt Egelind

  Pige på klub

A Second Chance

A Second Chance streamen

A Second Chance streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

A Second Chance downloaden

Zin om A Second Chance te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als A Second Chance te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

A Second Chance torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als A Second Chance makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

A Second Chance trailer

Wil je er zeker van zijn dat A Second Chance jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.