A Second Chance
%
68

A Second Chance

Nu kijken

Kijk A Second Chance

Moeite met waar je nou A Second Chance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Second Chance

Samenvatting

Politieagenten Andreas en Simon hebben twee hele verschillende levens. Waar Andreas geniet van het leven met zijn mooie vrouw en pasgeboren kind, verlicht Simon de pijn van een gebroken huwelijk door naar stripclubs te gaan en zich te bezatten. Wanneer ze worden opgeroepen om het huis van een junkie-paar te doorzoeken, krijgen hun levens een onverwachte wending. Andreas vindt in het huis een verwaarloosde baby. Door een familiedrama waar Andreas zijn eigen kind verliest, wordt hij tot een keuze gedwongen die hem naar de afgrond leidt, het aan Simon overlatend om de situatie recht te zetten.

Regisseur en acteurs

 • Susanne Bier portait

  Susanne Bier

  Director

 • Nikolaj Coster-Waldau portait

  Nikolaj Coster-Waldau

  Andreas

 • Ulrich Thomsen portait

  Ulrich Thomsen

  Simon

 • Nikolaj Lie Kaas portait

  Nikolaj Lie Kaas

  Tristan

 • Maria Bonnevie portait

  Maria Bonnevie

  Anna

 • Thomas Bo Larsen portait

  Thomas Bo Larsen

  Klaus

 • Peter Haber portait

  Peter Haber

  Gustav

 • Bodil Jørgensen portait

  Bodil Jørgensen

  Retsmediciner

 • Christian Grønvall portait

  Christian Grønvall

  Lastvognschauffør

 • May Andersen portait

  May Andersen

  Sanne

 • Ole Dupont portait

  Ole Dupont

  Begravelsesgæst

 • Molly Blixt Egelind portait

  Molly Blixt Egelind

  Pige på klub

A Second Chance

Zin om A Second Chance lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Second Chance te bekijken voor je op een rijtje.

A Second Chance downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Second Chance downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Second Chance. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Second Chance er ook in SD heel goed uit.

A Second Chance streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Second Chance net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Second Chance hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Second Chance helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Second Chance torrent

Denk je dat je om A Second Chance te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Second Chance trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Second Chance de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.