A Second Chance
%
68

A Second Chance

Nu kijken

Kijk A Second Chance

Moeite met waar je nou A Second Chance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Second Chance

Samenvatting

Politieagenten Andreas en Simon hebben twee hele verschillende levens. Waar Andreas geniet van het leven met zijn mooie vrouw en pasgeboren kind, verlicht Simon de pijn van een gebroken huwelijk door naar stripclubs te gaan en zich te bezatten. Wanneer ze worden opgeroepen om het huis van een junkie-paar te doorzoeken, krijgen hun levens een onverwachte wending. Andreas vindt in het huis een verwaarloosde baby. Door een familiedrama waar Andreas zijn eigen kind verliest, wordt hij tot een keuze gedwongen die hem naar de afgrond leidt, het aan Simon overlatend om de situatie recht te zetten.

Regisseur en acteurs

 • Susanne Bier portait

  Susanne Bier

  Director

 • Nikolaj Coster-Waldau portait

  Nikolaj Coster-Waldau

  Andreas

 • Ulrich Thomsen portait

  Ulrich Thomsen

  Simon

 • Nikolaj Lie Kaas portait

  Nikolaj Lie Kaas

  Tristan

 • Maria Bonnevie portait

  Maria Bonnevie

  Anna

 • Thomas Bo Larsen portait

  Thomas Bo Larsen

  Klaus

 • Peter Haber portait

  Peter Haber

  Gustav

 • Bodil Jørgensen portait

  Bodil Jørgensen

  Retsmediciner

 • Christian Grønvall portait

  Christian Grønvall

  Lastvognschauffør

 • May Andersen portait

  May Andersen

  Sanne

 • Ole Dupont portait

  Ole Dupont

  Begravelsesgæst

 • Molly Blixt Egelind portait

  Molly Blixt Egelind

  Pige på klub

A Second Chance

Op zoek naar A Second Chance? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

A Second Chance streamen

Het streamen van movies als A Second Chance heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als A Second Chance waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je A Second Chance dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

A Second Chance downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als A Second Chance te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

A Second Chance torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

A Second Chance trailer

Weet je nog niet zeker of A Second Chance jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.