A Second Chance
%
68

A Second Chance

Nu kijken

Kijk A Second Chance

Moeite met waar je nou A Second Chance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Second Chance

Samenvatting

Politieagenten Andreas en Simon hebben twee hele verschillende levens. Waar Andreas geniet van het leven met zijn mooie vrouw en pasgeboren kind, verlicht Simon de pijn van een gebroken huwelijk door naar stripclubs te gaan en zich te bezatten. Wanneer ze worden opgeroepen om het huis van een junkie-paar te doorzoeken, krijgen hun levens een onverwachte wending. Andreas vindt in het huis een verwaarloosde baby. Door een familiedrama waar Andreas zijn eigen kind verliest, wordt hij tot een keuze gedwongen die hem naar de afgrond leidt, het aan Simon overlatend om de situatie recht te zetten.

Regisseur en acteurs

 • Susanne Bier portait

  Susanne Bier

  Director

 • Nikolaj Coster-Waldau portait

  Nikolaj Coster-Waldau

  Andreas

 • Ulrich Thomsen portait

  Ulrich Thomsen

  Simon

 • Nikolaj Lie Kaas portait

  Nikolaj Lie Kaas

  Tristan

 • Maria Bonnevie portait

  Maria Bonnevie

  Anna

 • Thomas Bo Larsen portait

  Thomas Bo Larsen

  Klaus

 • Peter Haber portait

  Peter Haber

  Gustav

 • Bodil Jørgensen portait

  Bodil Jørgensen

  Retsmediciner

 • Christian Grønvall portait

  Christian Grønvall

  Lastvognschauffør

 • May Andersen portait

  May Andersen

  Sanne

 • Ole Dupont portait

  Ole Dupont

  Begravelsesgæst

 • Molly Blixt Egelind portait

  Molly Blixt Egelind

  Pige på klub

A Second Chance

Veel gehoord over A Second Chance en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Second Chance heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Second Chance streamen

Wil je A Second Chance, de movie met Nikolaj Coster-Waldau, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Second Chance zelfs gratis kijken.

A Second Chance downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Second Chance ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Second Chance er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Second Chance torrent

Op zoek naar een torrent van A Second Chance? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Second Chance te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Second Chance trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Second Chance. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.