Un Secret
%
67

Un Secret

Nu kijken

Kijk Un Secret

Moeite met waar je nou Un Secret moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Un Secret

Samenvatting

In 1953, a sensitive French boy finds out from a neighbor that his family's Jewish. François Grimbert becomes a physician, and gradually peels the layers of his buried family history which resulted in his difficult upbringing, raised as Catholic by his "Aryan" appearing parents. His athletic father labored to stamp out stereotypical Jewish characteristics he perceived in his son, to keep the family's many secrets, as most relatives fought in World War II, and later were hauled off to labor and death camps by the Gestapo.

Regisseur en acteurs

 • Claude Miller portait

  Claude Miller

  Director

 • Patrick Bruel portait

  Patrick Bruel

  Maxime Nathan Grinberg / Grimbert

 • Cécile de France portait

  Cécile de France

  Tania Stirn / Grimbert

 • Ludivine Sagnier portait

  Ludivine Sagnier

  Hannah Golda Stirn / Grinberg

 • Julie Depardieu portait

  Julie Depardieu

  Louise

 • Mathieu Amalric portait

  Mathieu Amalric

  François Grimbert at 37 years old

 • Nathalie Boutefeu portait

  Nathalie Boutefeu

  Esther

 • Yves Verhoeven portait

  Yves Verhoeven

  Guillaume

 • Yves Jacques portait

  Yves Jacques

  Le commandant Beraud

 • Sam Garbarski portait

  Sam Garbarski

  Joseph

 • Orlando Nicoletti portrait

  Orlando Nicoletti

  Simon à 7 ans

 • Valentin Vigourt portrait

  Valentin Vigourt

  François à 7 ans

 • Quentin Dubuis portrait

  Quentin Dubuis

  François à 14 ans

 • Robert Plagnol portait

  Robert Plagnol

  Robert Stirn

Un Secret

Zin om Un Secret lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Un Secret te bekijken voor je op een rijtje.

Un Secret downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Un Secret downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Un Secret. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Un Secret er ook in SD heel goed uit.

Un Secret streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Un Secret net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Un Secret hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Un Secret helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Un Secret torrent

Denk je dat je om Un Secret te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Un Secret trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Un Secret de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.