A Sense of Loss
%
78

A Sense of Loss

Kijk A Sense of Loss

Moeite met waar je nou A Sense of Loss moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Shot over six weeks in December 1971, and January 1972, the film consisted of interviews with Protestants, Catholics, politicians, and some soldiers, combined with TV news clips of bombings and violence. The deaths of four individuals formed the central focus of the film, which Ophüls described as ‘an old, middle-aged, humanistic, social-democratic attempt to give people an idea that life after all is not that cheap’. The BBC refused to transmit the completed film on the grounds that it was ‘too pro-Irish’ (Sunday Times, 5 Nov. 1972). (via http://cain.ulst.ac.uk/othelem/media/docs/freespeech.htm)

A Sense of Loss

Zin om A Sense of Loss lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Sense of Loss te bekijken voor je op een rijtje.

A Sense of Loss downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Sense of Loss downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Sense of Loss. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Sense of Loss er ook in SD heel goed uit.

A Sense of Loss streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Sense of Loss net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Sense of Loss hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Sense of Loss helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Sense of Loss torrent

Denk je dat je om A Sense of Loss te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Sense of Loss trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Sense of Loss de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.