A Separation
%
84

A Separation

Nu kijken

Kijk A Separation

Moeite met waar je nou A Separation moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Separation

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Teheran. Na een huwelijk van 14 jaar wil Simin van Nader scheiden.

Regisseur en acteurs

 • Asghar Farhadi portait

  Asghar Farhadi

  Director

 • Leila Hatami portait

  Leila Hatami

  Simin

 • Kimia Hosseini portait

  Kimia Hosseini

  Somayyeh

 • Merila Zarei portait

  Merila Zarei

  Miss Ghahraii

 • Peyman Moaadi portait

  Peyman Moaadi

  Nader

 • Sareh Bayat portait

  Sareh Bayat

  Razieh

 • Shahab Hosseini portait

  Shahab Hosseini

  Hojjat

 • Ali-Asghar Shahbazi portait

  Ali-Asghar Shahbazi

  Nader's Father

 • Shirin Yazdanbakhsh portait

  Shirin Yazdanbakhsh

  Simin's Mother

 • Mohammad Sajadian portrait

  Mohammad Sajadian

  Soldier

 • Armine Zeytounchian portrait

  Armine Zeytounchian

  Mrs. Kalaani

 • Babak Karimi portait

  Babak Karimi

  Interrogator

A Separation

Zin om A Separation lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Separation te bekijken voor je op een rijtje.

A Separation downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Separation downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Separation. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Separation er ook in SD heel goed uit.

A Separation streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Separation net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Separation hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Separation helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Separation torrent

Denk je dat je om A Separation te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Separation trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Separation de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.