A Shot in the Dark
%
76

A Shot in the Dark

Nu kijken

Kijk A Shot in the Dark

Moeite met waar je nou A Shot in the Dark moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Shot in the Dark

Samenvatting

Een succesvol vervolg op "The Pink Panther" met Peter Sellers en Elke Sommer, waarin inspecteur Clouseau probeert te bewijzen dat een mooi dienstmeisje haar minnaar, een chauffeur, niet heeft vermoord.

Regisseur en acteurs

 • Blake Edwards portait

  Blake Edwards

  Director

 • Peter Sellers portait

  Peter Sellers

  Jacques Clouseau

 • Elke Sommer portait

  Elke Sommer

  Maria Gambrelli

 • George Sanders portait

  George Sanders

  Benjamin Ballon

 • Herbert Lom portait

  Herbert Lom

  Charles Dreyfus

 • Graham Stark portait

  Graham Stark

  Hercule LaJoy

 • Moira Redmond portait

  Moira Redmond

  Simone

 • Tracy Reed portait

  Tracy Reed

  Dominique Ballon

 • Burt Kwouk portait

  Burt Kwouk

  Kato

 • André Maranne portrait

  André Maranne

  François

A Shot in the Dark

A Shot in the Dark streamen

A Shot in the Dark streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

A Shot in the Dark downloaden

Zin om A Shot in the Dark te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als A Shot in the Dark te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

A Shot in the Dark torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als A Shot in the Dark makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

A Shot in the Dark trailer

Wil je er zeker van zijn dat A Shot in the Dark jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.