A Shot in the Dark
%
76

A Shot in the Dark

Nu kijken

Kijk A Shot in the Dark

Moeite met waar je nou A Shot in the Dark moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Shot in the Dark

Samenvatting

Een succesvol vervolg op "The Pink Panther" met Peter Sellers en Elke Sommer, waarin inspecteur Clouseau probeert te bewijzen dat een mooi dienstmeisje haar minnaar, een chauffeur, niet heeft vermoord.

Regisseur en acteurs

 • Blake Edwards portait

  Blake Edwards

  Director

 • Peter Sellers portait

  Peter Sellers

  Jacques Clouseau

 • Elke Sommer portait

  Elke Sommer

  Maria Gambrelli

 • George Sanders portait

  George Sanders

  Benjamin Ballon

 • Herbert Lom portait

  Herbert Lom

  Charles Dreyfus

 • Graham Stark portait

  Graham Stark

  Hercule LaJoy

 • Moira Redmond portait

  Moira Redmond

  Simone

 • Tracy Reed portait

  Tracy Reed

  Dominique Ballon

 • Burt Kwouk portait

  Burt Kwouk

  Kato

 • André Maranne portrait

  André Maranne

  François

A Shot in the Dark

Benieuwd naar A Shot in the Dark? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Shot in the Dark kunt bekijken.

A Shot in the Dark streamen

Wil je A Shot in the Dark streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Shot in the Dark gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Shot in the Dark downloaden

movies als A Shot in the Dark kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Shot in the Dark. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Shot in the Dark. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Shot in the Dark torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Shot in the Dark te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Shot in the Dark trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Shot in the Dark je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!