A Shot in the Dark
%
76

A Shot in the Dark

Nu kijken

Kijk A Shot in the Dark

Moeite met waar je nou A Shot in the Dark moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Shot in the Dark

Samenvatting

Een succesvol vervolg op "The Pink Panther" met Peter Sellers en Elke Sommer, waarin inspecteur Clouseau probeert te bewijzen dat een mooi dienstmeisje haar minnaar, een chauffeur, niet heeft vermoord.

Regisseur en acteurs

 • Blake Edwards portait

  Blake Edwards

  Director

 • Peter Sellers portait

  Peter Sellers

  Jacques Clouseau

 • Elke Sommer portait

  Elke Sommer

  Maria Gambrelli

 • George Sanders portait

  George Sanders

  Benjamin Ballon

 • Herbert Lom portait

  Herbert Lom

  Charles Dreyfus

 • Graham Stark portait

  Graham Stark

  Hercule LaJoy

 • Moira Redmond portait

  Moira Redmond

  Simone

 • Tracy Reed portait

  Tracy Reed

  Dominique Ballon

 • Burt Kwouk portait

  Burt Kwouk

  Kato

 • André Maranne portrait

  André Maranne

  François

A Shot in the Dark

Wil je A Shot in the Dark kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1964 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

A Shot in the Dark streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je A Shot in the Dark niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je A Shot in the Dark zelfs gratis bekijken.

A Shot in the Dark downloaden

Wil je A Shot in the Dark ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je A Shot in the Dark overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

A Shot in the Dark torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van A Shot in the Dark is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

A Shot in the Dark trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of A Shot in the Dark de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.