A Shot in the Dark
%
76

A Shot in the Dark

Nu kijken

Kijk A Shot in the Dark

Moeite met waar je nou A Shot in the Dark moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Shot in the Dark

Samenvatting

Een succesvol vervolg op "The Pink Panther" met Peter Sellers en Elke Sommer, waarin inspecteur Clouseau probeert te bewijzen dat een mooi dienstmeisje haar minnaar, een chauffeur, niet heeft vermoord.

Regisseur en acteurs

 • Blake Edwards portait

  Blake Edwards

  Director

 • Peter Sellers portait

  Peter Sellers

  Jacques Clouseau

 • Elke Sommer portait

  Elke Sommer

  Maria Gambrelli

 • George Sanders portait

  George Sanders

  Benjamin Ballon

 • Herbert Lom portait

  Herbert Lom

  Charles Dreyfus

 • Graham Stark portait

  Graham Stark

  Hercule LaJoy

 • Moira Redmond portait

  Moira Redmond

  Simone

 • Tracy Reed portait

  Tracy Reed

  Dominique Ballon

 • Burt Kwouk portait

  Burt Kwouk

  Kato

 • André Maranne portrait

  André Maranne

  François

A Shot in the Dark

Op zoek naar A Shot in the Dark? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

A Shot in the Dark streamen

Het streamen van movies als A Shot in the Dark heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als A Shot in the Dark waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je A Shot in the Dark dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

A Shot in the Dark downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als A Shot in the Dark te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

A Shot in the Dark torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

A Shot in the Dark trailer

Weet je nog niet zeker of A Shot in the Dark jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.