A Simple Favor

A Simple Favor

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Simple Favor

Moeite met waar je nou A Simple Favor moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Simple Favor

Samenvatting

In de stijlvolle thriller A Simple Favor volgt mommy vlogger Stephanie (Anna Kendrick) een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively) te achterhalen. Als de drukbezette Emily op een dag vraagt of haar zoontje na school even op kan worden gevangen door Stephanie is dat natuurlijk een kleine moeite. Maar Emily komt haar kind niet ophalen, neemt haar telefoon niet meer op en ook haar man en collega's lijken geen idee te hebben waar ze is gebleven. Stephanie vermoedt dat er meer aan de hand is en betrekt haar vlogfans bij de zoektocht naar haar vriendin. Als ze dieper in de duistere geheimen van Emily's verleden graaft komt ze terecht in een wereld waarin niets is wat het lijkt vol onverwachte gebeurtenissen en bedrog, geheimen en onthullingen, liefde en loyaliteit, moord en wraak.

Regisseur en acteurs

 • Paul Feig portait

  Paul Feig

  Director

 • Anna Kendrick portait

  Anna Kendrick

  Emily

 • Blake Lively portait

  Blake Lively

  Stephanie

 • Eric Johnson portait

  Eric Johnson

  Davis

 • Sarah Baker portait

  Sarah Baker

  Maryanne Chelkowsky

 • Kelly McCormack portait

  Kelly McCormack

  Stacy

 • Henry Golding portait

  Henry Golding

  Sean

 • Glenda Braganza portait

  Glenda Braganza

  Mrs. Kerry

 • Cyndy Day portait

  Cyndy Day

  Funeral Guest

 • Kerry-Lee Finkle portrait

  Kerry-Lee Finkle

  Signing Teacher

 • Gia Sandhu portrait

  Gia Sandhu

  Valerie

 • Zach Smadu portrait

  Zach Smadu

  Officer Blanco

 • Joshua Satine portrait

  Joshua Satine

  Miles Smothers

Trailers

A Simple Favor

Veel gehoord over A Simple Favor en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Simple Favor heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Simple Favor streamen

Wil je A Simple Favor, de movie met Anna Kendrick, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Simple Favor zelfs gratis kijken.

A Simple Favor downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Simple Favor ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Simple Favor er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Simple Favor torrent

Op zoek naar een torrent van A Simple Favor? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Simple Favor te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Simple Favor trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Simple Favor. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.