A Simple Favor

A Simple Favor

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Simple Favor

Moeite met waar je nou A Simple Favor moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Simple Favor

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

In de stijlvolle thriller A Simple Favor volgt mommy vlogger Stephanie (Anna Kendrick) een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively) te achterhalen. Als de drukbezette Emily op een dag vraagt of haar zoontje na school even op kan worden gevangen door Stephanie is dat natuurlijk een kleine moeite. Maar Emily komt haar kind niet ophalen, neemt haar telefoon niet meer op en ook haar man en collega's lijken geen idee te hebben waar ze is gebleven. Stephanie vermoedt dat er meer aan de hand is en betrekt haar vlogfans bij de zoektocht naar haar vriendin. Als ze dieper in de duistere geheimen van Emily's verleden graaft komt ze terecht in een wereld waarin niets is wat het lijkt vol onverwachte gebeurtenissen en bedrog, geheimen en onthullingen, liefde en loyaliteit, moord en wraak.

Regisseur en acteurs

 • Paul Feig portait

  Paul Feig

  Director

 • Anna Kendrick portait

  Anna Kendrick

  Emily

 • Blake Lively portait

  Blake Lively

  Stephanie

 • Eric Johnson portait

  Eric Johnson

  Davis

 • Sarah Baker portait

  Sarah Baker

  Maryanne Chelkowsky

 • Kelly McCormack portait

  Kelly McCormack

  Stacy

 • Henry Golding portait

  Henry Golding

  Sean

 • Glenda Braganza portait

  Glenda Braganza

  Mrs. Kerry

 • Cyndy Day portait

  Cyndy Day

  Funeral Guest

 • Kerry-Lee Finkle portrait

  Kerry-Lee Finkle

  Signing Teacher

 • Gia Sandhu portrait

  Gia Sandhu

  Valerie

 • Zach Smadu portrait

  Zach Smadu

  Officer Blanco

 • Joshua Satine portrait

  Joshua Satine

  Miles Smothers

Trailers

A Simple Favor

Zin om A Simple Favor lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Simple Favor te bekijken voor je op een rijtje.

A Simple Favor downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Simple Favor downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Simple Favor. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Simple Favor er ook in SD heel goed uit.

A Simple Favor streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Simple Favor net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Simple Favor hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Simple Favor helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Simple Favor torrent

Denk je dat je om A Simple Favor te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Simple Favor trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Simple Favor de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.