A Simple Favor

A Simple Favor

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Simple Favor

Moeite met waar je nou A Simple Favor moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Simple Favor

Bekijk nog 9 bronnen

Weten in welke bioscopen A Simple Favor draait?

Samenvatting

In de stijlvolle thriller A Simple Favor volgt mommy vlogger Stephanie (Anna Kendrick) een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively) te achterhalen. Als de drukbezette Emily op een dag vraagt of haar zoontje na school even op kan worden gevangen door Stephanie is dat natuurlijk een kleine moeite. Maar Emily komt haar kind niet ophalen, neemt haar telefoon niet meer op en ook haar man en collega's lijken geen idee te hebben waar ze is gebleven. Stephanie vermoedt dat er meer aan de hand is en betrekt haar vlogfans bij de zoektocht naar haar vriendin. Als ze dieper in de duistere geheimen van Emily's verleden graaft komt ze terecht in een wereld waarin niets is wat het lijkt vol onverwachte gebeurtenissen en bedrog, geheimen en onthullingen, liefde en loyaliteit, moord en wraak.

Regisseur en acteurs

 • Paul Feig portait

  Paul Feig

  Director

 • Anna Kendrick portait

  Anna Kendrick

  Emily

 • Blake Lively portait

  Blake Lively

  Stephanie

 • Eric Johnson portait

  Eric Johnson

  Davis

 • Sarah Baker portait

  Sarah Baker

  Maryanne Chelkowsky

 • Kelly McCormack portait

  Kelly McCormack

  Stacy

 • Henry Golding portait

  Henry Golding

  Sean

 • Glenda Braganza portait

  Glenda Braganza

  Mrs. Kerry

 • Cyndy Day portait

  Cyndy Day

  Funeral Guest

 • Kerry-Lee Finkle portrait

  Kerry-Lee Finkle

  Signing Teacher

 • Gia Sandhu portrait

  Gia Sandhu

  Valerie

 • Zach Smadu portrait

  Zach Smadu

  Officer Blanco

 • Joshua Satine portrait

  Joshua Satine

  Miles Smothers

Trailers

A Simple Favor

Benieuwd naar A Simple Favor? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar A Simple Favor draait.

A Simple Favor in de bioscoop

A Simple Favor draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor A Simple Favor.

A Simple Favor streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra A Simple Favor te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat A Simple Favor een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je A Simple Favor zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

A Simple Favor torrent

Op zoek naar een torrent van A Simple Favor? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je A Simple Favor zonder zorgen.

A Simple Favor downloaden

Als A Simple Favor binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

A Simple Favor trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of A Simple Favor de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.