A Simple Favor

A Simple Favor

Bekijk de trailer

Kijk A Simple Favor

Moeite met waar je nou A Simple Favor moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In de stijlvolle thriller A Simple Favor volgt mommy vlogger Stephanie (Anna Kendrick) een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively) te achterhalen. Als de drukbezette Emily op een dag vraagt of haar zoontje na school even op kan worden gevangen door Stephanie is dat natuurlijk een kleine moeite. Maar Emily komt haar kind niet ophalen, neemt haar telefoon niet meer op en ook haar man en collega's lijken geen idee te hebben waar ze is gebleven. Stephanie vermoedt dat er meer aan de hand is en betrekt haar vlogfans bij de zoektocht naar haar vriendin. Als ze dieper in de duistere geheimen van Emily's verleden graaft komt ze terecht in een wereld waarin niets is wat het lijkt vol onverwachte gebeurtenissen en bedrog, geheimen en onthullingen, liefde en loyaliteit, moord en wraak.

Regisseur en acteurs

 • Paul Feig portait

  Paul Feig

  Director

 • Anna Kendrick portait

  Anna Kendrick

  Emily

 • Blake Lively portait

  Blake Lively

  Stephanie

 • Eric Johnson portait

  Eric Johnson

  Davis

 • Sarah Baker portait

  Sarah Baker

  Maryanne Chelkowsky

 • Kelly McCormack portait

  Kelly McCormack

  Stacy

 • Henry Golding portait

  Henry Golding

  Sean

 • Glenda Braganza portait

  Glenda Braganza

  Mrs. Kerry

 • Cyndy Day portait

  Cyndy Day

  Funeral Guest

 • Kerry-Lee Finkle portrait

  Kerry-Lee Finkle

  Signing Teacher

 • Gia Sandhu portrait

  Gia Sandhu

  Valerie

 • Zach Smadu portrait

  Zach Smadu

  Officer Blanco

 • Joshua Satine portrait

  Joshua Satine

  Miles Smothers

Trailers

A Simple Favor

A Simple Favor streamen

A Simple Favor streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

A Simple Favor downloaden

Zin om A Simple Favor te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als A Simple Favor te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

A Simple Favor torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als A Simple Favor makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

A Simple Favor trailer

Wil je er zeker van zijn dat A Simple Favor jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.