A Sister's Nightmare
%
60

A Sister's Nightmare

Kijk A Sister's Nightmare

Moeite met waar je nou A Sister's Nightmare moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Police officer Jane Rydert's life goes into a tailspin the day her older sister, Cassidy, shows up at her door after sixteen years of confinement in a psychiatric hospital.

Regisseur en acteurs

 • Vic Sarin portrait

  Vic Sarin

  Director

 • Kelly Rutherford portait

  Kelly Rutherford

  Jane

 • Natasha Henstridge portait

  Natasha Henstridge

  Cassidy

 • Peyton List portait

  Peyton List

  Emily

 • Matthew Settle portait

  Matthew Settle

  Phil

A Sister's Nightmare

A Sister's Nightmare streamen

A Sister's Nightmare streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

A Sister's Nightmare downloaden

Zin om A Sister's Nightmare te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als A Sister's Nightmare te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

A Sister's Nightmare torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als A Sister's Nightmare makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

A Sister's Nightmare trailer

Wil je er zeker van zijn dat A Sister's Nightmare jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.