A Slice Of Life

A Slice Of Life

Kijk A Slice Of Life

Moeite met waar je nou A Slice Of Life moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Elliot, a musician, is in love with Ruby. Practically speaking, he should go after the person that has touched him so deeply. However, it's easier said than done as she has a boyfriend. He shares his feelings through song and reveals the inspiration behind his music to Ruby who carries similar feelings for him of her own.

Regisseur en acteurs

 • Raj Patel portait

  Raj Patel

  Director

 • Jeffrey Arrington portait

  Jeffrey Arrington

  Elliot

 • Leslie Spitznagel portrait

  Leslie Spitznagel

  Rudy

 • Leslie Spitznagel portrait

  Leslie Spitznagel

  Ruby

 • Brian John Reagan portrait

  Brian John Reagan

  Brad

 • Jon Ashley Hall portrait

  Jon Ashley Hall

  Joel

 • Stephanie Andreus portrait

  Stephanie Andreus

  Jezebel

 • Robert Lee Cross portrait

  Robert Lee Cross

  Zeus

 • Dennis Fitzpatrick portrait

  Dennis Fitzpatrick

  Ted

A Slice Of Life

A Slice Of Life streamen

A Slice Of Life streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

A Slice Of Life downloaden

Zin om A Slice Of Life te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als A Slice Of Life te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

A Slice Of Life torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als A Slice Of Life makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

A Slice Of Life trailer

Wil je er zeker van zijn dat A Slice Of Life jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.