A Slice Of Life

A Slice Of Life

Nu kijken

Kijk A Slice Of Life

Moeite met waar je nou A Slice Of Life moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Slice Of Life

Samenvatting

Elliot, a musician, is in love with Ruby. Practically speaking, he should go after the person that has touched him so deeply. However, it's easier said than done as she has a boyfriend. He shares his feelings through song and reveals the inspiration behind his music to Ruby who carries similar feelings for him of her own.

Regisseur en acteurs

 • Raj Patel portait

  Raj Patel

  Director

 • Jeffrey Arrington portait

  Jeffrey Arrington

  Elliot

 • Leslie Spitznagel portrait

  Leslie Spitznagel

  Rudy

 • Leslie Spitznagel portrait

  Leslie Spitznagel

  Ruby

 • Brian John Reagan portrait

  Brian John Reagan

  Brad

 • Jon Ashley Hall portrait

  Jon Ashley Hall

  Joel

 • Stephanie Andreus portrait

  Stephanie Andreus

  Jezebel

 • Robert Lee Cross portrait

  Robert Lee Cross

  Zeus

 • Dennis Fitzpatrick portrait

  Dennis Fitzpatrick

  Ted

A Slice Of Life

Wil je A Slice Of Life kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

A Slice Of Life streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je A Slice Of Life niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je A Slice Of Life zelfs gratis bekijken.

A Slice Of Life downloaden

Wil je A Slice Of Life ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je A Slice Of Life overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

A Slice Of Life torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van A Slice Of Life is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

A Slice Of Life trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of A Slice Of Life de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.