A Somewhat Gentle Man
%
70

A Somewhat Gentle Man

Nu kijken

Kijk A Somewhat Gentle Man

Moeite met waar je nou A Somewhat Gentle Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Somewhat Gentle Man

Samenvatting

Ulrik is een vrij zachtaardige man. Hij heeft een paar mensen vermoord en hij heeft er een paar verminkt. Maar dat hoort bij het vak als je gangster bent. Net als gevangenisstraf. Nu komt Ulrik, na twaalf jaar, weer vrij. Met tegenzin. Buiten wacht Jensen op hem. Een baas die zijn werk serieus neemt. Hij ontfermt zich over zijn mensen en heeft zijn zaakjes graag op orde. Jensen vindt het belangrijk dat Ulrik zijn rekeningen vereffent en zijn verrader vermoordt. Ulrik zoekt zijn zoon op, die inmiddels volwassen is. Een fijne jongen met een opleiding, een vriendin en een toekomst. Maar de vriendin is niet blij met een moordenaar als schoonvader. Daar houdt haar familie niet zo van. Die heeft principes. Ulrik is een vrij zachtaardige man - maar hoe zachtaardig kan hij zijn?

Regisseur en acteurs

 • Hans Petter Moland portait

  Hans Petter Moland

  Director

 • Stellan Skarsgård portait

  Stellan Skarsgård

  Ulrik

 • Bjørn Floberg portait

  Bjørn Floberg

  Rune Jensen

 • Gard B. Eidsvold portait

  Gard B. Eidsvold

  Rolf

 • Jorunn Kjellsby portait

  Jorunn Kjellsby

  Karen Margrethe

 • Bjørn Sundquist portait

  Bjørn Sundquist

  Sven

 • Jon Øigarden portait

  Jon Øigarden

  Kristian

 • Kjersti Holmen portait

  Kjersti Holmen

  Wenche

 • Jan Gunnar Røise portait

  Jan Gunnar Røise

  Geir

 • Julia Bache-Wiig portait

  Julia Bache-Wiig

  Silje

 • Aksel Hennie portait

  Aksel Hennie

  Samen

 • Henrik Mestad portait

  Henrik Mestad

  Kenny

 • Jannike Kruse portrait

  Jannike Kruse

  Merete

A Somewhat Gentle Man

Zin om A Somewhat Gentle Man lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Somewhat Gentle Man te bekijken voor je op een rijtje.

A Somewhat Gentle Man downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Somewhat Gentle Man downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Somewhat Gentle Man. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Somewhat Gentle Man er ook in SD heel goed uit.

A Somewhat Gentle Man streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Somewhat Gentle Man net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Somewhat Gentle Man hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Somewhat Gentle Man helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Somewhat Gentle Man torrent

Denk je dat je om A Somewhat Gentle Man te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Somewhat Gentle Man trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Somewhat Gentle Man de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.