A Sort of Family
%
66

A Sort of Family

Nu kijken

Kijk A Sort of Family

Moeite met waar je nou A Sort of Family moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Sort of Family

Samenvatting

An Argentine doctor faces legal and ethical challenges when she travels to the countryside to pick up the infant she has been waiting to adopt.

Regisseur en acteurs

 • Diego Lerman portait

  Diego Lerman

  Director

 • Bárbara Lennie portait

  Bárbara Lennie

  Malena

 • Daniel Aráoz portait

  Daniel Aráoz

  Dr. Costas

 • Claudio Tolcachir portait

  Claudio Tolcachir

  Mariano

 • Yanina Ávila portrait

  Yanina Ávila

  Marcela

 • Paula Cohen portait

  Paula Cohen

  Dra. Pernía

A Sort of Family

A Sort of Family streamen

A Sort of Family streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

A Sort of Family downloaden

Zin om A Sort of Family te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als A Sort of Family te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

A Sort of Family torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als A Sort of Family makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

A Sort of Family trailer

Wil je er zeker van zijn dat A Sort of Family jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.