Una giornata particolare
%
81

Una giornata particolare

Nu kijken

Kijk Una giornata particolare

Moeite met waar je nou Una giornata particolare moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Una giornata particolare

Samenvatting

Rome 1938. Terwijl de burgers van de stad meedoen aan een parade voor Mussolini en Hitler ontmoeten de homosexuele Gabriele en de huisvrouw Antoinetta elkaar in hun eigen lege huis.

Regisseur en acteurs

 • Ettore Scola portait

  Ettore Scola

  Director

 • Sophia Loren portait

  Sophia Loren

  Antonietta

 • Marcello Mastroianni portait

  Marcello Mastroianni

  Gabriele

 • John Vernon portait

  John Vernon

  Emanuele

 • Françoise Berd portrait

  Françoise Berd

  La concierge

 • Patrizia Basso portrait

  Patrizia Basso

  Romana

 • Tiziano De Persio portrait

  Tiziano De Persio

  Arnaldo

 • Maurizio Di Paolantonio portrait

  Maurizio Di Paolantonio

  Fabio

 • Antonio Garibaldi portrait

  Antonio Garibaldi

  Littorio

 • Vittorio Guerrieri portrait

  Vittorio Guerrieri

  Umberto

 • Alessandra Mussolini portrait

  Alessandra Mussolini

  Maria Luisa

 • Nicole Magny portrait

  Nicole Magny

  la fille de l'officier

Una giornata particolare

Zin om Una giornata particolare lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Una giornata particolare te bekijken voor je op een rijtje.

Una giornata particolare downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Una giornata particolare downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Una giornata particolare. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Una giornata particolare er ook in SD heel goed uit.

Una giornata particolare streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Una giornata particolare net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Una giornata particolare hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Una giornata particolare helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Una giornata particolare torrent

Denk je dat je om Una giornata particolare te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Una giornata particolare trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Una giornata particolare de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.