Una giornata particolare
%
81

Una giornata particolare

Nu kijken

Kijk Una giornata particolare

Moeite met waar je nou Una giornata particolare moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Una giornata particolare

Samenvatting

Rome 1938. Terwijl de burgers van de stad meedoen aan een parade voor Mussolini en Hitler ontmoeten de homosexuele Gabriele en de huisvrouw Antoinetta elkaar in hun eigen lege huis.

Regisseur en acteurs

 • Ettore Scola portait

  Ettore Scola

  Director

 • Sophia Loren portait

  Sophia Loren

  Antonietta

 • Marcello Mastroianni portait

  Marcello Mastroianni

  Gabriele

 • John Vernon portait

  John Vernon

  Emanuele

 • Françoise Berd portrait

  Françoise Berd

  La concierge

 • Patrizia Basso portrait

  Patrizia Basso

  Romana

 • Tiziano De Persio portrait

  Tiziano De Persio

  Arnaldo

 • Maurizio Di Paolantonio portrait

  Maurizio Di Paolantonio

  Fabio

 • Antonio Garibaldi portrait

  Antonio Garibaldi

  Littorio

 • Vittorio Guerrieri portrait

  Vittorio Guerrieri

  Umberto

 • Alessandra Mussolini portrait

  Alessandra Mussolini

  Maria Luisa

 • Nicole Magny portrait

  Nicole Magny

  la fille de l'officier

Una giornata particolare

Veel gehoord over Una giornata particolare en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Una giornata particolare heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Una giornata particolare streamen

Wil je Una giornata particolare, de movie met Sophia Loren, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Una giornata particolare zelfs gratis kijken.

Una giornata particolare downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Una giornata particolare ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Una giornata particolare er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Una giornata particolare torrent

Op zoek naar een torrent van Una giornata particolare? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Una giornata particolare te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Una giornata particolare trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Una giornata particolare. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.