Una giornata particolare
%
81

Una giornata particolare

Nu kijken

Kijk Una giornata particolare

Moeite met waar je nou Una giornata particolare moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Una giornata particolare

Samenvatting

Rome 1938. Terwijl de burgers van de stad meedoen aan een parade voor Mussolini en Hitler ontmoeten de homosexuele Gabriele en de huisvrouw Antoinetta elkaar in hun eigen lege huis.

Regisseur en acteurs

 • Ettore Scola portait

  Ettore Scola

  Director

 • Sophia Loren portait

  Sophia Loren

  Antonietta

 • Marcello Mastroianni portait

  Marcello Mastroianni

  Gabriele

 • John Vernon portait

  John Vernon

  Emanuele

 • Françoise Berd portrait

  Françoise Berd

  La concierge

 • Patrizia Basso portrait

  Patrizia Basso

  Romana

 • Tiziano De Persio portrait

  Tiziano De Persio

  Arnaldo

 • Maurizio Di Paolantonio portrait

  Maurizio Di Paolantonio

  Fabio

 • Antonio Garibaldi portrait

  Antonio Garibaldi

  Littorio

 • Vittorio Guerrieri portrait

  Vittorio Guerrieri

  Umberto

 • Alessandra Mussolini portrait

  Alessandra Mussolini

  Maria Luisa

 • Nicole Magny portrait

  Nicole Magny

  la fille de l'officier

Una giornata particolare

Benieuwd naar Una giornata particolare? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Una giornata particolare kunt bekijken.

Una giornata particolare streamen

Wil je Una giornata particolare streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Una giornata particolare gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Una giornata particolare downloaden

movies als Una giornata particolare kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Una giornata particolare. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Una giornata particolare. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Una giornata particolare torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Una giornata particolare te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Una giornata particolare trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Una giornata particolare je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!