Ein besonderer Tag
%
81

Ein besonderer Tag

Nu kijken

Kijk Ein besonderer Tag

Moeite met waar je nou Ein besonderer Tag moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ein besonderer Tag

Samenvatting

The film is set during the late 1930s: the occasion is the first meeting between Mussolini and Hitler. Left alone in her tenement home when her fascist husband runs off to attend the historic event, Sophia Loren strikes up a friendship with her homosexual neighbor Mastroianni. As the day segues into night, Loren and Mastroianni develop a very special relationship that will radically alter both of their outlooks on life.

Regisseur en acteurs

 • Ettore Scola portait

  Ettore Scola

  Director

 • Sophia Loren portait

  Sophia Loren

  Antonietta

 • Marcello Mastroianni portait

  Marcello Mastroianni

  Gabriele

 • John Vernon portait

  John Vernon

  Emanuele

 • Françoise Berd portrait

  Françoise Berd

  La concierge

 • Patrizia Basso portrait

  Patrizia Basso

  Romana

 • Tiziano De Persio portrait

  Tiziano De Persio

  Arnaldo

 • Maurizio Di Paolantonio portrait

  Maurizio Di Paolantonio

  Fabio

 • Antonio Garibaldi portrait

  Antonio Garibaldi

  Littorio

 • Vittorio Guerrieri portrait

  Vittorio Guerrieri

  Umberto

 • Alessandra Mussolini portrait

  Alessandra Mussolini

  Maria Luisa

 • Nicole Magny portrait

  Nicole Magny

  la fille de l'officier

Ein besonderer Tag

Wil je Ein besonderer Tag kijken? De movie van Ettore Scola uit 1977 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ein besonderer Tag op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ein besonderer Tag met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ein besonderer Tag downloaden

Het downloaden van Ein besonderer Tag is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ein besonderer Tag ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ein besonderer Tag streamen

Het streamen van Ein besonderer Tag heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ein besonderer Tag online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ein besonderer Tag kijkt. Ideaal!

Ein besonderer Tag torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ein besonderer Tag. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ein besonderer Tag trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ein besonderer Tag voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.