Ein besonderer Tag
%
81

Ein besonderer Tag

Nu kijken

Kijk Ein besonderer Tag

Moeite met waar je nou Ein besonderer Tag moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ein besonderer Tag

Samenvatting

Rome 1938. Terwijl de burgers van de stad meedoen aan een parade voor Mussolini en Hitler ontmoeten de homosexuele Gabriele en de huisvrouw Antoinetta elkaar in hun eigen lege huis.

Regisseur en acteurs

 • Ettore Scola portait

  Ettore Scola

  Director

 • Sophia Loren portait

  Sophia Loren

  Antonietta

 • Marcello Mastroianni portait

  Marcello Mastroianni

  Gabriele

 • John Vernon portait

  John Vernon

  Emanuele

 • Françoise Berd portait

  Françoise Berd

  La concierge

 • Patrizia Basso portait

  Patrizia Basso

  Romana

 • Tiziano De Persio portait

  Tiziano De Persio

  Arnaldo

 • Maurizio Di Paolantonio portait

  Maurizio Di Paolantonio

  Fabio

 • Antonio Garibaldi portait

  Antonio Garibaldi

  Littorio

 • Vittorio Guerrieri portait

  Vittorio Guerrieri

  Umberto

 • Alessandra Mussolini portait

  Alessandra Mussolini

  Maria Luisa

 • Nicole Magny portait

  Nicole Magny

  la fille de l'officier

Ein besonderer Tag

Veel gehoord over Ein besonderer Tag en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ein besonderer Tag heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ein besonderer Tag streamen

Wil je Ein besonderer Tag, de movie met Sophia Loren, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ein besonderer Tag zelfs gratis kijken.

Ein besonderer Tag downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ein besonderer Tag ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ein besonderer Tag er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ein besonderer Tag torrent

Op zoek naar een torrent van Ein besonderer Tag? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ein besonderer Tag te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ein besonderer Tag trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ein besonderer Tag. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.