A Star is Born
%
78

A Star is Born

Nu kijken

Kijk A Star is Born

Moeite met waar je nou A Star is Born moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Star is Born

Samenvatting

A Star is Born marked Judy Garland's return to movies after a four-year absence, director George Cukor's first musical and first color film, and a showcase for great Harold Arden/Ira Gershwin songs in state-of-the-art stereo. One of the most beloved show-business stories of all time, it represents a career peak for many involved. Garland is singer Esther Blodgett, an undeniable talent on the rise. She catches the eye of Norman Maine (James Mason), an alcoholic actor in career decline. Their intense love transforms them both. Only one will survive Hollywood's slings and arrows. Shortened in response to exhibitor complaints after its premiers, the movie underwent one rebirth in 1983 when film historian Ronald Haver found almost all the cut sequences and supervised a reconstruction to near its original length. Its new rebirth is this breathtaking digital surround stereo track and incorporating picture and musical material recently found in the vaults.

Regisseur en acteurs

 • George Cukor portait

  George Cukor

  Director

 • Judy Garland portait

  Judy Garland

  Vicki Lester (Esther Blodgett)

 • James Mason portait

  James Mason

  Norman Maine

 • Jack Carson portait

  Jack Carson

  Matt Libby

 • Charles Bickford portait

  Charles Bickford

  Oliver Niles

 • Tommy Noonan portait

  Tommy Noonan

  Danny McGuire

 • Lucy Marlow portrait

  Lucy Marlow

  Lola Lavery

 • Amanda Blake portait

  Amanda Blake

  Susan Ettinger

 • Irving Bacon portait

  Irving Bacon

  Graves

 • Hazel Shermet portrait

  Hazel Shermet

  Libby's secretary

 • Lotus Robb portrait

  Lotus Robb

  Miss Markham (publicity department)

A Star is Born

Zin om A Star is Born lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Star is Born te bekijken voor je op een rijtje.

A Star is Born downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Star is Born downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Star is Born. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Star is Born er ook in SD heel goed uit.

A Star is Born streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Star is Born net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Star is Born hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Star is Born helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Star is Born torrent

Denk je dat je om A Star is Born te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Star is Born trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Star is Born de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.