A Star Is Born
%
100

A Star Is Born

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Star Is Born

Moeite met waar je nou A Star Is Born moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Star Is Born

Bekijk nog 63 bronnen

Weten in welke bioscopen A Star Is Born draait?

Samenvatting

Doorgewinterde muzikant Jackson Maine (Bradley Cooper) ontdekt en wordt verliefd op worstelende artiest Ally (Lady Gaga). Ze heeft haar droom als zangeres bijna opgegeven... totdat Jack haar in de schijnwerpers zet. Maar zelfs nu Ally's carrière opbloeit, gaat de persoonlijke kant van hun relatie achteruit en vecht Jack een voortdurende strijd met zijn eigen demonen.

Regisseur en acteurs

 • Bradley Cooper portait

  Bradley Cooper

  Director

 • Bradley Cooper portait

  Bradley Cooper

  Actor

 • Lady Gaga portait

  Lady Gaga

  Actor

Trailers

A Star Is Born

Benieuwd naar A Star Is Born? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar A Star Is Born draait.

A Star Is Born in de bioscoop

A Star Is Born draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor A Star Is Born.

A Star Is Born streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra A Star Is Born te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat A Star Is Born een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je A Star Is Born zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

A Star Is Born torrent

Op zoek naar een torrent van A Star Is Born? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je A Star Is Born zonder zorgen.

A Star Is Born downloaden

Als A Star Is Born binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

A Star Is Born trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of A Star Is Born de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.