A Star Is Born
%
100

A Star Is Born

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Star Is Born

Moeite met waar je nou A Star Is Born moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Star Is Born

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

A Star is Born vertelt het verhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga). De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen. Wanneer dit lukt, krijgt Jack zelf moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan. Een eerste hoofdrol in een grote speelfilm voor Lady Gaga. Viervoudig Oscar® genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook) maakt tevens zijn debuut als regisseur. Naast haar rol als Ally, schreef Lady Gaga - eerder bekroond met een Oscar® voor haar nummer "Til It Happens to You" uit The Hunting Ground - een aantal nieuwe nummers voor de film, welke ze ook ten gehore brengt in de film. Ook Andrew Dice Clay en Sam Elliott maken deel uit van de cast in de rollen van Lorenzo en Bobby.

Regisseur en acteurs

 • Bradley Cooper portait

  Bradley Cooper

  Director

 • Bradley Cooper portait

  Bradley Cooper

  Actor

 • Lady Gaga portait

  Lady Gaga

  Actor

Trailers

A Star Is Born

Benieuwd naar A Star Is Born? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Star Is Born kunt bekijken.

A Star Is Born streamen

Wil je A Star Is Born streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Star Is Born gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Star Is Born downloaden

movies als A Star Is Born kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Star Is Born. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Star Is Born. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Star Is Born torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Star Is Born te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Star Is Born trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Star Is Born je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!