Rikkie de Ooievaar
%
100

Rikkie de Ooievaar

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Rikkie de Ooievaar

Moeite met waar je nou Rikkie de Ooievaar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Rikkie de Ooievaar

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Maar Rikkie is eigenwijs: hij reist de anderen achterna, om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is. Onderweg sluit hij vriendschap met Olga, een nogal groot dwerguiltje, en Kiki, een vrolijke parkiet met hoogtevrees. Samen reizen de drie verder naar het zuiden. Onderweg krijgen ze te maken met boze vleermuizen, elektronische postduiven, maffiakraaien en een dodelijke honingdas. De vraag is wanneer Rikkie eindelijk zal inzien dat hij geen piepklein ooievaartje is, maar een machtige mus...

Regisseur en acteurs

 • Toby Genkel portrait

  Toby Genkel

  Director

 • Reza Memari portrait

  Reza Memari

  Director

 • Tilman Döbler portrait

  Tilman Döbler

  Richard (voice)

 • Cooper Kelly Kramer portrait

  Cooper Kelly Kramer

  Actor

 • Shannon Conley portrait

  Shannon Conley

  Actor

 • Christian Gaul portrait

  Christian Gaul

  Actor

 • Nicolette Krebitz portait

  Nicolette Krebitz

  Actor

 • Marc Thompson portrait

  Marc Thompson

  Actor

 • Marco Eßer portrait

  Marco Eßer

  Actor

 • Jason Griffith portait

  Jason Griffith

  Actor

 • Marcus Off portrait

  Marcus Off

  Actor

 • Erica Schroeder portrait

  Erica Schroeder

  Actor

 • Maud Ackermann portrait

  Maud Ackermann

  Actor

 • Jonathan Todd Ross portrait

  Jonathan Todd Ross

  Actor

 • Schroeder Kacmar portrait

  Schroeder Kacmar

  Actor

Trailers

Rikkie de Ooievaar

Zin om Rikkie de Ooievaar lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Rikkie de Ooievaar te bekijken voor je op een rijtje.

Rikkie de Ooievaar downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Rikkie de Ooievaar downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Rikkie de Ooievaar. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Rikkie de Ooievaar er ook in SD heel goed uit.

Rikkie de Ooievaar streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Rikkie de Ooievaar net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Rikkie de Ooievaar hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Rikkie de Ooievaar helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Rikkie de Ooievaar torrent

Denk je dat je om Rikkie de Ooievaar te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Rikkie de Ooievaar trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Rikkie de Ooievaar de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.