Rikkie de Ooievaar
%
50

Rikkie de Ooievaar

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Rikkie de Ooievaar

Moeite met waar je nou Rikkie de Ooievaar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Rikkie de Ooievaar

Bekijk nog 15 bronnen

Weten in welke bioscopen Rikkie de Ooievaar draait?

Samenvatting

Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Maar Rikkie is eigenwijs: hij reist de anderen achterna, om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is. Onderweg sluit hij vriendschap met Olga, een nogal groot dwerguiltje, en Kiki, een vrolijke parkiet met hoogtevrees. Samen reizen de drie verder naar het zuiden. Onderweg krijgen ze te maken met boze vleermuizen, elektronische postduiven, maffiakraaien en een dodelijke honingdas. De vraag is wanneer Rikkie eindelijk zal inzien dat hij geen piepklein ooievaartje is, maar een machtige mus...

Regisseur en acteurs

 • Toby Genkel portrait

  Toby Genkel

  Director

 • Reza Memari portrait

  Reza Memari

  Director

 • Tilman Döbler portrait

  Tilman Döbler

  Richard (voice)

 • Cooper Kelly Kramer portrait

  Cooper Kelly Kramer

  Actor

 • Shannon Conley portrait

  Shannon Conley

  Actor

 • Christian Gaul portrait

  Christian Gaul

  Actor

 • Nicolette Krebitz portait

  Nicolette Krebitz

  Actor

 • Marc Thompson portrait

  Marc Thompson

  Actor

 • Marco Eßer portrait

  Marco Eßer

  Actor

 • Jason Griffith portait

  Jason Griffith

  Actor

 • Marcus Off portrait

  Marcus Off

  Actor

 • Erica Schroeder portrait

  Erica Schroeder

  Actor

 • Maud Ackermann portrait

  Maud Ackermann

  Actor

 • Jonathan Todd Ross portrait

  Jonathan Todd Ross

  Actor

 • Schroeder Kacmar portrait

  Schroeder Kacmar

  Actor

Trailers

Rikkie de Ooievaar

Benieuwd naar Rikkie de Ooievaar? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Rikkie de Ooievaar draait.

Rikkie de Ooievaar in de bioscoop

Rikkie de Ooievaar draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Rikkie de Ooievaar.

Rikkie de Ooievaar streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Rikkie de Ooievaar te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Rikkie de Ooievaar een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Rikkie de Ooievaar zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Rikkie de Ooievaar torrent

Op zoek naar een torrent van Rikkie de Ooievaar? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Rikkie de Ooievaar zonder zorgen.

Rikkie de Ooievaar downloaden

Als Rikkie de Ooievaar binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Rikkie de Ooievaar trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Rikkie de Ooievaar de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.