Mary Shelley

Mary Shelley

Kijk Mary Shelley

Moeite met waar je nou Mary Shelley moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The love affair between poet Percy Shelley and 18 years old Mary Wollstonecraft, which resulted in Mary Shelley writing Frankenstein.

Regisseur en acteurs

 • Haifaa Al-Mansour portrait

  Haifaa Al-Mansour

  Director

 • Elle Fanning portrait

  Elle Fanning

  Actor

 • Douglas Booth portrait

  Douglas Booth

  Actor

 • Bel Powley portrait

  Bel Powley

  Actor

 • Maisie Williams portrait

  Maisie Williams

  Actor

Mary Shelley

Zin om Mary Shelley lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Mary Shelley te bekijken voor je op een rijtje.

Mary Shelley downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Mary Shelley downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Mary Shelley. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Mary Shelley er ook in SD heel goed uit.

Mary Shelley streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Mary Shelley net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Mary Shelley hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Mary Shelley helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Mary Shelley torrent

Denk je dat je om Mary Shelley te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Mary Shelley trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Mary Shelley de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.