A Strange love affair with ego
%
65

A Strange love affair with ego

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Strange love affair with ego

Moeite met waar je nou A Strange love affair with ego moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Strange love affair with ego

Samenvatting

Als kind wist regisseur Ester Gould precies wat ze later wilde worden: haar twee jaar oudere zus Rowan. Met haar blakende zelfvertrouwen leek de wereld aan Rowans voeten te liggen: “Alles is mogelijk, als je maar in jezelf gelooft.” In deze indringende film vormt de bewondering voor Rowan het begin van een wonderlijke reis waarin de behoefte om gezien te worden centraal staat. Van het Schotse platteland tot Los Angeles - langs verschillende personages in verschillende levensfases - volgt Ester de voetsporen van haar zus. Gaandeweg ontdekt ze hoe de Supervrouw die ze als kind bewonderde nooit heeft bestaan. Net als in de Griekse mythe over de beeldschone Narcissus die op zijn eigen spiegelbeeld verliefd wordt, verandert Rowans ogenschijnlijke zelfverzekerdheid in grootheidswaan. Op sprookjesachtige wijze verkent A Strange Love Affair with Ego de grens tussen gezonde en ongezonde zelfliefde. Met als leidraad de hechte band tussen twee zussen, groeit de film uit tot een relaas over de menselijke relatie tot het ego.

Regisseur en acteurs

  • Ester Gould portrait

    Ester Gould

    Director

Trailers

A Strange love affair with ego

Veel gehoord over A Strange love affair with ego en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Strange love affair with ego heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Strange love affair with ego streamen

Wil je A Strange love affair with ego, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Strange love affair with ego zelfs gratis kijken.

A Strange love affair with ego downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Strange love affair with ego ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Strange love affair with ego er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Strange love affair with ego torrent

Op zoek naar een torrent van A Strange love affair with ego? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Strange love affair with ego te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Strange love affair with ego trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Strange love affair with ego. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.