A Strange Love Affair with Ego
%
65

A Strange Love Affair with Ego

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Strange Love Affair with Ego

Moeite met waar je nou A Strange Love Affair with Ego moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Strange Love Affair with Ego

Samenvatting

Als kind wist regisseur Ester Gould precies wat ze later wilde worden: haar twee jaar oudere zus Rowan. Met haar blakende zelfvertrouwen leek de wereld aan Rowans voeten te liggen: “Alles is mogelijk, als je maar in jezelf gelooft.” In deze indringende film vormt de bewondering voor Rowan het begin van een wonderlijke reis waarin de behoefte om gezien te worden centraal staat. Van het Schotse platteland tot Los Angeles - langs verschillende personages in verschillende levensfases - volgt Ester de voetsporen van haar zus. Gaandeweg ontdekt ze hoe de Supervrouw die ze als kind bewonderde nooit heeft bestaan. Net als in de Griekse mythe over de beeldschone Narcissus die op zijn eigen spiegelbeeld verliefd wordt, verandert Rowans ogenschijnlijke zelfverzekerdheid in grootheidswaan. Op sprookjesachtige wijze verkent A Strange Love Affair with Ego de grens tussen gezonde en ongezonde zelfliefde. Met als leidraad de hechte band tussen twee zussen, groeit de film uit tot een relaas over de menselijke relatie tot het ego.

Regisseur en acteurs

  • Ester Gould portrait

    Ester Gould

    Director

Trailers

A Strange Love Affair with Ego

Benieuwd naar A Strange Love Affair with Ego? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Strange Love Affair with Ego kunt bekijken.

A Strange Love Affair with Ego streamen

Wil je A Strange Love Affair with Ego streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Strange Love Affair with Ego gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Strange Love Affair with Ego downloaden

movies als A Strange Love Affair with Ego kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Strange Love Affair with Ego. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Strange Love Affair with Ego. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Strange Love Affair with Ego torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Strange Love Affair with Ego te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Strange Love Affair with Ego trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Strange Love Affair with Ego je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!