A Strange love affair with ego
%
65

A Strange love affair with ego

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Strange love affair with ego

Moeite met waar je nou A Strange love affair with ego moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Strange love affair with ego

Samenvatting

Als kind wist regisseur Ester Gould precies wat ze later wilde worden: haar twee jaar oudere zus Rowan. Met haar blakende zelfvertrouwen leek de wereld aan Rowans voeten te liggen: “Alles is mogelijk, als je maar in jezelf gelooft.” In deze indringende film vormt de bewondering voor Rowan het begin van een wonderlijke reis waarin de behoefte om gezien te worden centraal staat. Van het Schotse platteland tot Los Angeles - langs verschillende personages in verschillende levensfases - volgt Ester de voetsporen van haar zus. Gaandeweg ontdekt ze hoe de Supervrouw die ze als kind bewonderde nooit heeft bestaan. Net als in de Griekse mythe over de beeldschone Narcissus die op zijn eigen spiegelbeeld verliefd wordt, verandert Rowans ogenschijnlijke zelfverzekerdheid in grootheidswaan. Op sprookjesachtige wijze verkent A Strange Love Affair with Ego de grens tussen gezonde en ongezonde zelfliefde. Met als leidraad de hechte band tussen twee zussen, groeit de film uit tot een relaas over de menselijke relatie tot het ego.

Regisseur en acteurs

  • Ester Gould portrait

    Ester Gould

    Director

Trailers

A Strange love affair with ego

Zin om A Strange love affair with ego lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Strange love affair with ego te bekijken voor je op een rijtje.

A Strange love affair with ego downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Strange love affair with ego downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Strange love affair with ego. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Strange love affair with ego er ook in SD heel goed uit.

A Strange love affair with ego streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Strange love affair with ego net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Strange love affair with ego hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Strange love affair with ego helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Strange love affair with ego torrent

Denk je dat je om A Strange love affair with ego te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Strange love affair with ego trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Strange love affair with ego de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.