A Stranger in Town
%
60

A Stranger in Town

Nu kijken

Kijk A Stranger in Town

Moeite met waar je nou A Stranger in Town moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Stranger in Town

Samenvatting

In this made-for-TV movie, Kay's (Jean Smart) small-town life allows her to manage the challenges of caring for her sick baby. But when a mysterious stranger (Gregory Hines) invades her home and reveals that he knows all too many things about Kay's past, she must work fast to preserve her peace -- even if it means taking matters and the law into her own hands.

Regisseur en acteurs

 • Peter Levin portrait

  Peter Levin

  Director

 • Jean Smart portait

  Jean Smart

  Actor

 • Gregory Hines portait

  Gregory Hines

  Actor

 • Jeffrey Nordling portait

  Jeffrey Nordling

  Larry

 • Lucinda Jenney portait

  Lucinda Jenney

  Jeanine

 • Dave Florek portait

  Dave Florek

  Pharmacist

 • Richard Riehle portait

  Richard Riehle

  Sheriff

 • Chad Cox portait

  Chad Cox

  Bud

 • Anne Mattingly portrait

  Anne Mattingly

  Mrs. Bowden

 • Daniel Barnhart portrait

  Daniel Barnhart

  James

 • Michael Marich portrait

  Michael Marich

  Gas Station Attendant

A Stranger in Town

Benieuwd naar A Stranger in Town? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Stranger in Town kunt bekijken.

A Stranger in Town streamen

Wil je A Stranger in Town streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Stranger in Town gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Stranger in Town downloaden

movies als A Stranger in Town kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Stranger in Town. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Stranger in Town. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Stranger in Town torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Stranger in Town te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Stranger in Town trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Stranger in Town je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!