A Street Cat Named Bob
%
74

A Street Cat Named Bob

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Street Cat Named Bob

Moeite met waar je nou A Street Cat Named Bob moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Street Cat Named Bob

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Straatmuzikant en heroïneverslaafde James probeert zonder succes zijn leven te beteren. Als hij straatkat Bob tegenkomt, betekent dat een keerpunt in zijn leven.

Regisseur en acteurs

 • Roger Spottiswoode portait

  Roger Spottiswoode

  Director

 • Luke Treadaway portait

  Luke Treadaway

  James Bowen

 • Ruta Gedmintas portait

  Ruta Gedmintas

  Belle

 • Joanne Froggatt portait

  Joanne Froggatt

  Val

 • Anthony Stewart Head portait

  Anthony Stewart Head

  Nigel Bowen

 • Beth Goddard portait

  Beth Goddard

  Hillary

Trailers

A Street Cat Named Bob

Wil je A Street Cat Named Bob kijken? De movie van Roger Spottiswoode uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Street Cat Named Bob op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Street Cat Named Bob met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Street Cat Named Bob downloaden

Het downloaden van A Street Cat Named Bob is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Street Cat Named Bob ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Street Cat Named Bob streamen

Het streamen van A Street Cat Named Bob heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Street Cat Named Bob online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Street Cat Named Bob kijkt. Ideaal!

A Street Cat Named Bob torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Street Cat Named Bob. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Street Cat Named Bob trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Street Cat Named Bob voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.