A Street Cat Named Bob
%
74

A Street Cat Named Bob

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Street Cat Named Bob

Moeite met waar je nou A Street Cat Named Bob moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Street Cat Named Bob

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Straatmuzikant en heroïneverslaafde James probeert zonder succes zijn leven te beteren. Als hij straatkat Bob tegenkomt, betekent dat een keerpunt in zijn leven.

Regisseur en acteurs

 • Roger Spottiswoode portait

  Roger Spottiswoode

  Director

 • Luke Treadaway portait

  Luke Treadaway

  James Bowen

 • Ruta Gedmintas portait

  Ruta Gedmintas

  Belle

 • Joanne Froggatt portait

  Joanne Froggatt

  Val

 • Anthony Stewart Head portait

  Anthony Stewart Head

  Nigel Bowen

 • Beth Goddard portait

  Beth Goddard

  Hillary

Trailers

A Street Cat Named Bob

Wil je A Street Cat Named Bob kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

A Street Cat Named Bob streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je A Street Cat Named Bob niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je A Street Cat Named Bob zelfs gratis bekijken.

A Street Cat Named Bob downloaden

Wil je A Street Cat Named Bob ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je A Street Cat Named Bob overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

A Street Cat Named Bob torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van A Street Cat Named Bob is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

A Street Cat Named Bob trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of A Street Cat Named Bob de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.