The Street Cat Named Bob
%
74

The Street Cat Named Bob

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Street Cat Named Bob

Moeite met waar je nou The Street Cat Named Bob moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Street Cat Named Bob

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

A Street Cat Named Bob is gebaseerd op het hartverwarmende, waargebeurde verhaal van de straatmuzikant James Bowen. Na een moeilijke jeugd, heeft Bowen een leven als dakloze achter zich gelaten en probeert hij af te kicken van zijn heroïneverslaving. Als hij in de hal van zijn flat een gewonde rode kater vindt, verandert dat zijn leven. Hij kan geen eigenaar ontdekken en besluit het dier te verzorgen tot hij beter is. Wanneer Bob echter weer op eigen pootjes kan staan, blijft hij trouw aan James en wijkt niet meer van zijn zijde. Bob vergezelt hem naar zijn werk als straatmuzikant en verkoper van de daklozenkrant en via Youtube filmpjes worden de twee beroemd. Dankzij Bob lukt het Bowen uiteindelijk af te kicken en zijn leven terug op de rit te krijgen. Van het door James Bowen en Garry Jenkins geschreven autobiografisch boek A Street Cat Named Bob werden sinds het in 2012 uitkwam meer dan een miljoen exemplaren verkocht en het werd vertaald in meer dan 25 talen, waaronder in het Nederlands onder de titel "Bob de straatkat" en met de ondertitel 'hoe ik het leven van een kat redde en hij dat van mij'. In de verfilming speelt Bob de kat zichzelf.

Regisseur en acteurs

 • Roger Spottiswoode portait

  Roger Spottiswoode

  Director

 • Luke Treadaway portait

  Luke Treadaway

  James Bowen

 • Ruta Gedmintas portait

  Ruta Gedmintas

  Belle

 • Joanne Froggatt portait

  Joanne Froggatt

  Val

 • Anthony Stewart Head portait

  Anthony Stewart Head

  Nigel Bowen

 • Beth Goddard portait

  Beth Goddard

  Hillary

Trailers

The Street Cat Named Bob

Zin om The Street Cat Named Bob lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Street Cat Named Bob te bekijken voor je op een rijtje.

The Street Cat Named Bob downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Street Cat Named Bob downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Street Cat Named Bob. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Street Cat Named Bob er ook in SD heel goed uit.

The Street Cat Named Bob streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Street Cat Named Bob net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Street Cat Named Bob hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Street Cat Named Bob helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Street Cat Named Bob torrent

Denk je dat je om The Street Cat Named Bob te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Street Cat Named Bob trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Street Cat Named Bob de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.