Una Via A Palermo
%
66

Una Via A Palermo

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Una Via A Palermo

Moeite met waar je nou Una Via A Palermo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Una Via A Palermo

Samenvatting

Rosa en Clara zijn op weg met de auto naar een bruiloft in Palermo. Tijdens een ruzie slaan ze een smalle zijstraat in en komen ze klem te staan tegenover een andere auto. Deze is tot de nok toe gevuld met een lokale familie en Samira, een oudere dame, aan het stuur. Beide auto’s weigeren te keren en de ander te laten passeren. In no-time is het incident aanleiding tot een ware volksopstand.

Regisseur en acteurs

 • Emma Dante portrait

  Emma Dante

  Director

 • Emma Dante portrait

  Emma Dante

  Rosa

 • Alba Rohrwacher portait

  Alba Rohrwacher

  Clara

 • Elena Cotta portait

  Elena Cotta

  Samira

 • Renato Malfatti portrait

  Renato Malfatti

  Saro Calafiore

 • Dario Casarolo portrait

  Dario Casarolo

  Nicolò

 • Carmine Maringola portrait

  Carmine Maringola

  Filippo Mangiapane

 • Sandro Maria Campagna portrait

  Sandro Maria Campagna

  Santo

Trailers

Una Via A Palermo

Benieuwd naar Una Via A Palermo? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Una Via A Palermo kunt bekijken.

Una Via A Palermo streamen

Wil je Una Via A Palermo streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Una Via A Palermo gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Una Via A Palermo downloaden

movies als Una Via A Palermo kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Una Via A Palermo. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Una Via A Palermo. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Una Via A Palermo torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Una Via A Palermo te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Una Via A Palermo trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Una Via A Palermo je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!