Una Via A Palermo
%
66

Una Via A Palermo

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Una Via A Palermo

Moeite met waar je nou Una Via A Palermo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Una Via A Palermo

Samenvatting

Rosa en Clara zijn op weg met de auto naar een bruiloft in Palermo. Tijdens een ruzie slaan ze een smalle zijstraat in en komen ze klem te staan tegenover een andere auto. Deze is tot de nok toe gevuld met een lokale familie en Samira, een oudere dame, aan het stuur. Beide auto’s weigeren te keren en de ander te laten passeren. In no-time is het incident aanleiding tot een ware volksopstand.

Regisseur en acteurs

 • Emma Dante portrait

  Emma Dante

  Director

 • Emma Dante portrait

  Emma Dante

  Rosa

 • Alba Rohrwacher portait

  Alba Rohrwacher

  Clara

 • Elena Cotta portait

  Elena Cotta

  Samira

 • Renato Malfatti portrait

  Renato Malfatti

  Saro Calafiore

 • Dario Casarolo portrait

  Dario Casarolo

  Nicolò

 • Carmine Maringola portrait

  Carmine Maringola

  Filippo Mangiapane

 • Sandro Maria Campagna portrait

  Sandro Maria Campagna

  Santo

Trailers

Una Via A Palermo

Veel gehoord over Una Via A Palermo en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Una Via A Palermo heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Una Via A Palermo streamen

Wil je Una Via A Palermo, de movie met Emma Dante, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Una Via A Palermo zelfs gratis kijken.

Una Via A Palermo downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Una Via A Palermo ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Una Via A Palermo er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Una Via A Palermo torrent

Op zoek naar een torrent van Una Via A Palermo? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Una Via A Palermo te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Una Via A Palermo trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Una Via A Palermo. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.