Una Via A Palermo
%
66

Una Via A Palermo

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Una Via A Palermo

Moeite met waar je nou Una Via A Palermo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Una Via A Palermo

Samenvatting

Rosa en Clara zijn op weg met de auto naar een bruiloft in Palermo. Tijdens een ruzie slaan ze een smalle zijstraat in en komen ze klem te staan tegenover een andere auto. Deze is tot de nok toe gevuld met een lokale familie en Samira, een oudere dame, aan het stuur. Beide auto’s weigeren te keren en de ander te laten passeren. In no-time is het incident aanleiding tot een ware volksopstand.

Regisseur en acteurs

 • Emma Dante portrait

  Emma Dante

  Director

 • Emma Dante portrait

  Emma Dante

  Rosa

 • Alba Rohrwacher portait

  Alba Rohrwacher

  Clara

 • Elena Cotta portait

  Elena Cotta

  Samira

 • Renato Malfatti portrait

  Renato Malfatti

  Saro Calafiore

 • Dario Casarolo portrait

  Dario Casarolo

  Nicolò

 • Carmine Maringola portrait

  Carmine Maringola

  Filippo Mangiapane

 • Sandro Maria Campagna portrait

  Sandro Maria Campagna

  Santo

Trailers

Una Via A Palermo

Wil je Una Via A Palermo kijken? De movie van Emma Dante uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Una Via A Palermo op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Una Via A Palermo met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Una Via A Palermo downloaden

Het downloaden van Una Via A Palermo is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Una Via A Palermo ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Una Via A Palermo streamen

Het streamen van Una Via A Palermo heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Una Via A Palermo online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Una Via A Palermo kijkt. Ideaal!

Una Via A Palermo torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Una Via A Palermo. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Una Via A Palermo trailer

Bekijk eerst even de trailer van Una Via A Palermo voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.