A Sunday in Hell: Paris-Roubaix
%
77

A Sunday in Hell: Paris-Roubaix

Kijk A Sunday in Hell: Paris-Roubaix

Moeite met waar je nou A Sunday in Hell: Paris-Roubaix moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A Sunday in Hell (original title: En Forårsdag i Helvede) is a 1977 Danish documentary directed by Jørgen Leth. The film is a chronology of the 1976 Paris-Roubaix bicycle race from the perspective of participants, organizers and spectators.

Regisseur en acteurs

 • Jørgen Leth portait

  Jørgen Leth

  Director

 • Roger De Vlaeminck portait

  Roger De Vlaeminck

  Himself

 • Marc Demeyer portait

  Marc Demeyer

  Himself

 • Freddy Maertens portait

  Freddy Maertens

  Himself

 • Eddy Merckx portait

  Eddy Merckx

  Himself

 • Ole Ritter portait

  Ole Ritter

  Himself

A Sunday in Hell: Paris-Roubaix

Zin om A Sunday in Hell: Paris-Roubaix lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Sunday in Hell: Paris-Roubaix te bekijken voor je op een rijtje.

A Sunday in Hell: Paris-Roubaix downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Sunday in Hell: Paris-Roubaix downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Sunday in Hell: Paris-Roubaix. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Sunday in Hell: Paris-Roubaix er ook in SD heel goed uit.

A Sunday in Hell: Paris-Roubaix streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Sunday in Hell: Paris-Roubaix net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Sunday in Hell: Paris-Roubaix hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Sunday in Hell: Paris-Roubaix helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Sunday in Hell: Paris-Roubaix torrent

Denk je dat je om A Sunday in Hell: Paris-Roubaix te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Sunday in Hell: Paris-Roubaix trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Sunday in Hell: Paris-Roubaix de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.